Vergelijk de BaByliss for Men In Control Tondeuses

  • Deel dit artikel:

In control zijn, dat wil iedere man. Gelukkig kan dat: met de nieuwe BaByliss For Men In Control tondeuses! Deze nieuwe lijn bestaat uit acht tondeuses, met elk unieke specificaties. Zo is er voor elke man wat wils en neem jij het heft (lees: de tondeuse) zelf in handen. Kijk en vergelijk!

BaByliss For Men In Control tondeuses: efficiëntie voor elke man

Houd jij van efficiëntie? Dan zijn de In Control tondeuses voor jou gemaakt. Alle In Control Tondeuses garanderen namelijk kwaliteit, snelheid én gemak, zodat jij in een recordsnelheid de beste resultaten boekt.
De tondeuses hebben een hoogwaardig, stevig en duurzaam design en messen van 100% roestvrijstaal. Alle messen zijn scherp door het slijpen, verwijder- en afspoelbaar én extra breed (minimaal 39 mm), zodat jij in één beweging klaar bent. Plus: op alle In Control Tondeuses geldt drie jaar all-in garantie, ook op de messen.

Welke In Control tondeuse past bij jou?

Ben jij benieuwd welke In Control tondeuse bij jou past? Onze vergelijkingstabel helpt je een handje. Hier zie je in één oogopslag welke van de acht In Control Tondeuses voor jou de beste keuze is.

Vergelijkingstabel tondeuses In Control


In Control tondeuses: onze top 3

1. Wil jij alleen het allerbeste? Kies dan voor de In Control Tondeuse Intense XL, die van alle luxe is voorzien. Van de breedste, geslepen messen (45 mm) tot een helder LCD-scherm, en met de meeste precisie (0,6 mm). Het ideale aan de Tondeuse Intense XL is zijn snelle oplaadtijd. Binnen 2 uur is deze tondeuse weer klaar voor 90 minuten autonoom gebruik.
2. Wil jij een 2-in-1 tool? Heb je ook een baard die bijgehouden moet worden? Dan is de BaByliss for Men In Control Tondeuse en Baardtrimmer 2-in-1 voor jou de juiste keuze. Met deze multitasker met voldoende lengte-instellingen houd je alles netjes bij: je baard, je haar en zelfs je bakkebaarden.
3. Wil jij een snoerloze basistondeuse? De BaByliss for Men In Control Snoerloze Tondeuse is een ideale, compleet snoerloze basic. Met zijn 12 lengte-instellingen en brede messen (39 mm), knip je snel en in slechts één beweging. Dankzij zijn 100% roestvrijstalen messen gaat hij jarenlang mee, zelfs als het hele gezin hem veelvuldig gebruikt.

Voor elke man de ideale In Control tondeuse

Met de uitgebreide en hoogwaardige BaByliss For Men In Control lijn hebben wij voor elke man de ideale tondeuse. Aan jou de keuze, afhankelijk van jouw wensen! We hebben ze hier alle acht voor jou op een rij gezet!

  • Deel dit artikel: