BaByliss Beauty Bonus voorjaar 2018

  • Deel dit artikel:

Staat er nog een BaByliss stylingtool op jouw wishlist? Lucky you, want de BaByliss Cashback actie is er weer! Op 17 van onze best selling stylingtools ontvang je van 16 april t/m 1 juli 2018 tot €25 retour op je aankoopbedrag. Zo wordt het stylen van je haar (en het uitbreiden van je stylingtool collectie) nóg leuker!

BaByliss Cashback: hoe werkt de actie?

1. Schaf tijdens de actieperiode (16 april t/m 1 juli 2018) een van de geselecteerde actieproducten aan. Let op: schaf deze aan via een van de aangesloten resellers (BCC, Bol.com, Coolblue, FonQ, Nederlandse Media Markt vestigingen en Wehkamp)
2. Ga naar de BaByliss Cashback actiepagina
3. Vul je gegevens in en upload je aankoopbewijs
4. Et voilà: binnen 6 weken ontvang je het cashback bedrag terug op je bankrekening.

Check hier de volledige actievoorwaarden.

Welke producten doen mee?

Föhns

Als er één stylingtool is die ie-de-reen in huis heeft, dan is het wel een föhn. Een ware must-have om je haar snel mee te drogen of mooi mee in model te brengen. Bij BaByliss geloven wij in föhns die je haar snel drogen, stylen zoals bij de kapper én (minstens zo belangrijk!) verzorgen.

Eén van onze best verkochte föhns is de Pro Digital Föhn (nu €25 cashback), die de ultieme bescherming voor je haar biedt. Deze innovatieve föhn bevat een digitale motor die zorgt voor een constante temperatuur van 70°C en een hoge blaaskracht. Zo droog je haar veilig en tot wel 32% sneller!

Pro Digital Föhn

Als je op zoek bent naar dé föhn voor glad en pluisvrij haar met volume is Le Pro Föhn + diffuser (nu €15 cashback) perfect voor jou. Deze is ultra krachtig en ultra ionisch, waardoor frizz verleden tijd is en jij je haar 2x zo snel in model brengt.

The Pro Black

 

The Pro Red

Ook de The Pro Black, The Pro Red en de Pro Silence (nu €10 cashback) nemen deel aan de BaByliss Cashback actie. Deze drogen je haar tot 25% sneller en zijn – zoals je van BaByliss föhns gewend bent – voorzien van een AC-motor, die tot wel 5x langer mee gaat. Ideaal!

Föhnborstels

Haar zoals bij de kapper, dat willen we allemaal. Gelukkig kun je dat zelf ook, met een roterende föhnborstel! Een roterende föhnborstel combineert het beste van twee werelden: een losse, ronde borstel en een föhn, en zorgt ervoor dat iedereen glamourous slag kan creëren.

Wil jij een innovatieve föhnborstel? Kies dan voor de luxueuze Sensor Roterende Föhnborstel Set (nu €25 cashback), de eerste slimme föhnborstel met vier opzetstukken, twee draairichtingen en een ingebouwde Digital Sensor. Dankzij de Digital Sensor Technologie weet de föhnborstel welk opzetstuk jij gebruikt en past hij hier automatisch de blaaskracht en temperatuur op aan. Voor een snel en mooi resultaat, net als bij de kapper of de blow-dry bar.

SENSOR ROTERENDE FÖHNBORSTEL SET

Opzetstukken Keramische Roterende Borstel Set, Ionische Roterende Borstel Set

Maar de Sensor Roterende Föhnborstel Set is niet de enige complete optie: ook de Keramische Roterende Borstel Set en Ionische Roterende Borstel Set (nu €10 cashback) bevatten elk vier opzetstukken, waarmee je zonder hulp van de kapper professionele resultaten boekt.

 

Stijltangen

Super steil en gezond glanzend haar. Met de BaByliss stijltangen is dit altijd binnen handbereik. De keramische platen in al onze stijltangen zorgen ervoor dat de temperatuur constant en evenredig verdeeld wordt en je de stijltang slechts één keer door een haarlok hoeft te halen. Jij blij (want: tijd bespaard) en je haar blij (want: minder lang/vaak met hitte behandeld).

Houd jij van high tech stylingtools en heb je altijd haast? Dan weet je onze nieuwste slimme stijltang, de Sensor Stijltang (nu €25 cashback), vast te waarderen. De Digital Sensor stijltang denkt namelijk met je mee: in de Sensor Protect modus herkent de dikte van je haar en past hierop de temperatuur aan. Jij zet de stijltang aan, Sensor doet de rest!

Sensor StijltangST480E

 

Heb jij dik, stug haar of krullen? Dan is een stoomstijltang zoals de Micro Steam Stijltang (nu €25 cashback) of de iPRO Stoom Stijltang (nu €15 cashback) perfect voor jou. Stoom herstelt de vochtbalans van je haar, waardoor steilen makkelijker en sneller gaat en je haar in perfecte conditie blijft. Zonder pluis en met een langdurig glad en glanzend resultaat.

Tip: Heb je net een nieuwe stijltang? Begin dan met steilen op de laagste temperatuur. Haal de stijltang één keer in een vloeiende beweging door je haarlok heen en bekijk of deze gelijk perfect glad wordt. Nog niet het gewenste resultaat? Verhoog de temperatuur dan lichtjes tot je de ideale instelling voor jouw haar(type) hebt ontdekt.

Fan van 2-in-1 stylingtools? Bekijk dan eens de Fast & Style Stijltang in stijlvol zilver (nu €15 cashback), waarmee je je haar net zo makkelijk steilt als krult. 

Curl Secret

Wil jij full-on glamour en kies jij voor de perfecte krul? Dan mag de Curl Secret Long Cord (nu €25 cashback), dé krultang die je haar automatisch krult, niet op jouw kaptafel ontbreken! Dankzij de gepatenteerde Auto Curl Technologie creëer jij eenvoudig prachtige, pluisvrije krullen met een langdurige fixatie. Van compacte krullen tot beachy waves. Met extra lang snoer (3 meter) voor comfortabel thuisgebruik.

Welke tool kies jij?

Je ziet: aan BaByliss Cashback actieproducten geen gebrek. Voor ieder haartype en elke gewenste haarlook hebben wij een bijpassende stylingtool. Nu tijdelijk met cashback korting die op kan lopen tot €25. Fijn, toch? Happy shopping/hair styling!

Welk BaByliss Cashback actieproduct staat bovenaan jouw verlanglijstje?
  • Deel dit artikel: