Images

Baardtrimmer op batterijen - BaByliss
Baardtrimmer op batterijen
Baardtrimmer op batterijen

Baardtrimmers

Baardtrimmer op batterijen

Details

Typenummer : H200E

De BaByliss For Men H200E baardtrimmer is een basistrimmer, waarmee je je baard tot een lengte van 14 mm trimt. Dit doe je aan de hand van 7 lengtestanden met tussenstappen van 2 mm. Hierdoor is de baardtrimmer geschikt voor zowel liefhebbers van een korte baard als de trotse dragers van een vollere baard.

De baardtrimmer werkt op 2 AA batterijen en is daarom ideaal om mee te nemen op vakantie. Na het trimmen maak je de scheerkop eenvoudig schoon door de verstelbare opzetkam los te klikken en af te spoelen onder de kraan.

Additional Information

De perfecte baard, ook op reis

Voor een ongeëvenaarde look tijdens je vakantie, gebruik je deze BaByliss for Men basis baardtrimmer:

Productkenmerken

 • Mesjes van RVS
 • Lengtes van 2 tot 14 mm, met een precisie van 2 mm
 • Afneembare mesjes, eenvoudig afspoelbaar onder de kraan

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0
 • Welke baard past bij mijn gezichtsvorm?

  Als je een vierkant gezicht hebt, raden wij je aan om je baard in een ankervorm te scheren of kies voor de bekende 3-dagen baard. Voorkom een te dikke baard.

  Als je een ovaal gezicht hebt, raden wij je aan om een ringbaardje te maken. De complete baard, maar niet te dik, of kies de 3-dagen baard. Voorkom de te gevulde baarden.

  Als je een rond gezicht hebt, kies dan voor een lange baard of de bekende 3-dagen baard. Wij raden je aan om de snor weg te halen.

  Als je een langgerekt gezicht hebt, raden we je aan om een baard van 3 dagen te nemen. Vermijd in dit geval het ringbaardje.

  Je hebt het begrepen: de 3-dagen baard is een veilige keuze! Hij past bij elk gezichtstype en biedt een ontspannen en sobere stijl. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden.

 • Hoe verberg je een ongelijkmatigheid in de baard?

  Wil je een 'gat' in je baard verstoppen? Dit is onze gouden tip: laat tijdens het trimmen de plekken met de langste haren met rust (bij de wat kalere plekken). Wanneer je je baard kamt, zal het 'gat' zo volledig bedekt zijn en valt het niet op.

 • Hoe haal ik de opzetkammen van een baardtrimmer er goed af?

  De opzetkammen van je baardtrimmer zijn stevig, maar kunnen helaas ook kapot gaan als je ze niet goed gebruikt. We raden je aan om de opzetstukken op je baardtrimmer te plaatsen door één pin na de andere erin te doen (hetzelfde geldt bij het los maken van de opzetkam) .

Een kleine tip Denk aan het verzorgen van je baard met een olie of speciale crème om jeuk te voorkomen.

We helpen je graag verder

BaByliss Klantenservice