Images

Baardtrimmer Wtech Precision - BaByliss
Baardtrimmer Wtech Precision
Baardtrimmer Wtech Precision

Baardtrimmers

Baardtrimmer Wtech Precision

Details

Typenummer : T810E

Deze T810E baardtrimmer van BaByliss For Men geeft precies en professioneel resultaat. Doordat je de baardtrimmer op 40 trimlengtes kunt instellen kun je je baard perfect stylen! De T810E baardtrimmer blinkt uit in zijn exclusieve design, techniek en comfort.

De trimmer beschikt over een uniek haaropvang systeem! Met de ultrascherpe Wtech messen krijg je een excellente en precieze afwerking. De messen zijn zelfsmerend en kunnen onder de kraan worden afgespoeld.

N/A

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel

Additional Information

Wtech

Als je naar de messen kijkt dan zie je dat deze zijn geslepen in de vorm van een W. Door het mes deze terugkomende W-vorm te geven ontstaat er een betere grip op de haren, kun je moeisteloos in één beweging alle haren verwijderen en ben je sneller klaar. De trimmer is draadloos en dus ook te gebruiken onder de douche.

Doordat de Digital Control baardtrimmer voorzien is van Wtech technologie trim je je baard met een hogere effectiviteit. Het resultaat? Trimmer gaat wel tot 25% sneller ten opzichte van de traditionele BaByliss for Men tondeuses.

 • Uitzonderlijke kwaliteit van BaByliss For Men
 • Precisie voor alle baardstijlen

Productkenmerken

 • Krachtige Wtech messen
 • 35 mm RVS messen
 • Onverslijtbaar en zeer scherp
 • Zelfsmerende messen
 • Uniek haar opvangsysteem (vangt tot 60% van het haar op)
 • Verwijderbaar en afspoelbaar mes
 • Oplaadbaar: 60 minuten autonoom
 • Draaiwiel om de trimlengte precies in te stellen
 • 40 trimlengtes (van 1 tot 20 mm)
 • Instelbaar met 0,5 mm precisie
 

Digital Control Digital Control

Baardtrimmer Wtech Precision Baardtrimmer Wtech Precision

Beard Designer Beard Designer

Kniphoogte Van 0,4 mm tot 10 mm Van 1 mm tot 20 mm Van 0,4 mm tot 12 mm
Precisie en aanpassing 0,2 mm - instelbaar via het display 0,5 mm - instelbaar via draaiwieltje 0,2 mm - instelbaar via het display
Bewegingsvrijheid Trim je baardharen tegen de richting in Trim je baardharen tegen de richting in Trimt haartjes in alle richtingen door het roterende scheersysteem.
Voeding Snoerloos met oplaadstandaard Snoerloos Snoerloos met oplaadstandaard
Snellaadfunctie Ja Nee Ja
Adviesprijs*
  Ontdek Ontdek

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0
 • Welke baard past bij mijn gezichtsvorm?

  Als je een vierkant gezicht hebt, raden wij je aan om je baard in een ankervorm te scheren of kies voor de bekende 3-dagen baard. Voorkom een te dikke baard.

  Als je een ovaal gezicht hebt, raden wij je aan om een ringbaardje te maken. De complete baard, maar niet te dik, of kies de 3-dagen baard. Voorkom de te gevulde baarden.

  Als je een rond gezicht hebt, kies dan voor een lange baard of de bekende 3-dagen baard. Wij raden je aan om de snor weg te halen.

  Als je een langgerekt gezicht hebt, raden we je aan om een baard van 3 dagen te nemen. Vermijd in dit geval het ringbaardje.

  Je hebt het begrepen: de 3-dagen baard is een veilige keuze! Hij past bij elk gezichtstype en biedt een ontspannen en sobere stijl. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden.

 • Hoe verberg je een ongelijkmatigheid in de baard?

  Wil je een 'gat' in je baard verstoppen? Dit is onze gouden tip: laat tijdens het trimmen de plekken met de langste haren met rust (bij de wat kalere plekken). Wanneer je je baard kamt, zal het 'gat' zo volledig bedekt zijn en valt het niet op.

 • Hoe haal ik de opzetkammen van een baardtrimmer er goed af?

  De opzetkammen van je baardtrimmer zijn stevig, maar kunnen helaas ook kapot gaan als je ze niet goed gebruikt. We raden je aan om de opzetstukken op je baardtrimmer te plaatsen door één pin na de andere erin te doen (hetzelfde geldt bij het los maken van de opzetkam) .

Een kleine tip Denk aan het verzorgen van je baard met een olie of speciale crème om jeuk te voorkomen.