Images

Baardborstel - rond - BaByliss
Baardborstel - rond
Baardborstel - rond
Baardborstel - rond

Baardverzorging

Baardborstel - rond

Details

Typenummer : 794672

De BaByliss For Men Baardborstel is niet alleen handig om je baard te modelleren, maar bovenal essentieel om je baard hygiënisch te houden. Na verloop van tijd gaan losse haartjes, restjes van verzorgingsproducten of roos zich ophopen in je baard. Deze baardborstel beschikt over extra sterke borstelharen waarmee je je baard snel weer helemaal schoon kamt.

De borstelharen masseren tegelijkertijd de onderliggende huid. Zo verwijder je dode huidcellen, verbeter je de bloedsomloop en stimuleer je de talgproductie. Hierdoor gaat je baard zich vormen en komt hij er mooi verzorgd uit te zien. De kunststof handgreep ligt lekker in de hand. Zo heb je genoeg grip om je baard volledig uit te kammen.

Additional Information

Ronde baardborstel

Deze baardborstel van BaByliss For Men maakt de baard zacht en glad. Hij zorgt ook voor het verwijderen van dode haren en voor het revitaliseren van de huid.

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0
  • Wanneer en hoe kan ik de baardborstel het beste gebruiken?

    In de ochtend stimuleert de borstel de bloedsomloop in de wangen en verzorgt je haren gemakkelijker. Kam je baard voorzichtig met de haarrichting mee en borstel het vervolgens iets krachtiger.

We helpen je graag verder

BaByliss Klantenservice