Images

Le Pro Light Diffuser - BaByliss
Le Pro Light Diffuser
Le Pro Light Diffuser
Le Pro Light Diffuser

Föhns

Le Pro Light Diffuser

Details

Typenummer : 6610DE

Gladde, zachte en glanzende lokken zoals bij de kapper, dankzij deze BaByliss föhn met professionele AC-motor. Met alle essentiële functies die je verwacht van deze ultra sterke föhn, kun je je haar 2x sneller stijlen en is je haar 25% sneller droog. Italian design!

De professionele AC-motor zorgt ervoor dat je haar tot wel 25% sneller droogt en brengt je haar 2x sneller in model. De AC-motor maakt het zelfs mogelijk dik en stug haar in een handomdraai te drogen. Daarnaast zorgt de sterke motor er ook nog eens voor dat de föhn wel 5x zo lang mee gaat.

Deze professionele föhn is uitgerust met een ionengenerator. De ionische technologie voorkomt statisch haar en vergroot de doeltreffendheid van haarverzorgingsproducten. Inclusief diffuser voor het creëren en accentueren van krullen.

€ 39,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel
 • img

  Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 2 werkdagen in huis

Additional Information

Wist je dat...

De Le Pro Light Diffuser 6610DE föhn als beste is beoordeeld op Kieskeurig.nl? Dit product werd in juni 2017 'Best Reviewed' met maar liefst een 8,8 als reviewscore!

Productkenmerken

 • Föhn met professionele AC-motor; gaat tot 5x langer mee
 • Luchtsnelheid: 100 km/uur
 • Tot 25% sneller droog haar
 • Je haar 2x sneller in model
 • Long life - professionele AC-motor voor extra power!
 • Ionische technologie; heeft een antistatische werking
 • 2 snelheden en 3 temperaturen
 • Coolshot functie; zorgt ervoor dat de haarschubben zich sluiten, voor meer glans en fixatie.
 • Ultra smalle blaasmond (6 mm)
 • Diffuser voor volume
 • Made in Italy
 • Afneembaar filter
 • Ophangoogje
 

Expert Plus Black Expert Plus Black

Le Pro Light Diffuser Le Pro Light Diffuser

Pro Digital Föhn Pro Digital Föhn

Type of hair dryer Klassiek Professioneel Pro Digital
Luchtflow 75 km/uur 100 km/uur 208 km/uur
Temperaturen/Snelheden 2 6 9
Accessoires Blaasmond 10 mm Inclusief diffuser en ultra smalle blaasmond (6 mm) Inclusief diffuser en 2 blaasmonden (4 x 75 mm en 6 x 90 mm)
Ionisch Nee Ja Ja
Watt 1.500 2.100 2.200
Adviesprijs*
  Bekijk nu Bekijk nu
 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en die van een klassieke föhn?

  De motor van een digitale föhn biedt een betere prestatie en heeft een langere levensduur dan de motor van een klassieke föhn.

  De klassieke (DC) motor heeft een levensduur tot ongeveer 500 gebruiksuren. De prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in model brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/uur en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug in de Expert range.

  De professionele AC motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 uren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken voor de professionele styling van je haar. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/uur) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van digitale motoren is revolutionair. De uitzonderlijke prestaties (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/uur) zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur. Hiermee behoud je je haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van je haar. Daarnaast is je haar is tot wel 30% sneller droog. De 6000E heeft deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC motor Digitale motor

  Levensduur

  < 500 drooguren < 2.000 drooguren < 10.000 drooguren

  Luchtsnelheid

  < 95 km/uur < 170 km/uur < 208 km/uur

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Hoeveel Watt gebruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de droogsnelheid
  Het aantal Watt bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er naar luchtsnelheid (km/uur) wordt gekeken in plaats van naar het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, des te sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze?

  De ionen die gegenereerd worden door de föhn neutraliseren de statische eletriciteit die soms ontstaat tijdens het drogen. Dus geen statisch of pluizig haar meer. En bovendien worden de haren gladder, zachter en stralender.

 • Waarvoor dient een blaasmond en wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precisie, zoals het föhnen of het in model brengen van de puntjes. Hoe smaller de blaasmond is, des te preciezer je je haar kunt modelleren. De blaasmond is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.
  Een bredere blaasmond kan de haren efficiënt stylen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en slag in je haar te behouden, wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lagere snelheid met een hoge temperatuur voor het beste resultaat.

Een kleine tip Tip om tijd te winnen bij het drogen: droog het haar van te voren zonder de blaasmond of diffuser!