Föhns

PRO Express

Details

Typenummer : 6614E

Haar alsof je net van de kapper komt! Met de PRO Express kun je je haar net zo stylen als bij de kapper. Door de 6 snelheden/temperaturen en de 2 blaasmonden behaal je altijd het resultaat wat je wil. De ionische techonologie zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen en niet statisch wordt. Het keramiek dat in de föhn zit, zorgt voor een constante temperatuur en een optimale warmte verdeling.
€ 59,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel
 • img

  Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 2 werkdagen in huis

Additional Information

Productkenmerken

 • Föhn voorzien van professionele AC-motor
 • Luchtsnelheid van: 120 km/uur
 • Voorzien van Ionische technologie: voor een antistatische werking voor pluisvrij haar met extra glans
 • Keramische technologie: zorgt voor de juiste verdeling van de constante temperatuur
 • 6 snelheden/temperaturen
 • Coolshot functie: betere fixatie van de styling van je haar
 • 2 smalle blaasmonden (6 x 75 mm & 6 x 90 mm)
 • Extra lang snoer (2,70 m)
 • Afneembaar filter
 • Ophangoogje
 • 2300 watt
 

Le Pro Light Ionic Le Pro Light Ionic

PRO Express PRO Express

Pro Digital Föhn Pro Digital Föhn

Type of hair dryer Professioneel Professioneel Pro Digital
Luchtflow 95 km/uur 120 km/uur 208 km/uur
Temperaturen/Snelheden 6 6 9
Accessoires Ultra smalle blaasmond 6 mm: perfecte styling 2 blaasmonden (4 x 75 mm en 6 x 90 mm) Inclusief diffuser en 2 blaasmonden (4 x 75 mm en 6 x 90 mm)
Ionisch Ja Ja Ja
Watt 2.100 2.400 2.200
Adviesprijs*
  Bekijk nu Bekijk nu
 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en die van een klassieke föhn?

  De motor van een digitale föhn biedt een betere prestatie en heeft een langere levensduur dan de motor van een klassieke föhn.

  De klassieke (DC) motor heeft een levensduur tot ongeveer 500 gebruiksuren. De prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in model brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/uur en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug in de Expert range.

  De professionele AC motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 uren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken voor de professionele styling van je haar. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/uur) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van digitale motoren is revolutionair. De uitzonderlijke prestaties (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/uur) zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur. Hiermee behoud je je haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van je haar. Daarnaast is je haar is tot wel 30% sneller droog. De 6000E heeft deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC motor Digitale motor

  Levensduur

  < 500 drooguren < 2.000 drooguren < 10.000 drooguren

  Luchtsnelheid

  < 95 km/uur < 170 km/uur < 208 km/uur

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Hoeveel Watt gebruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de droogsnelheid
  Het aantal Watt bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er naar luchtsnelheid (km/uur) wordt gekeken in plaats van naar het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, des te sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze?

  De ionen die gegenereerd worden door de föhn neutraliseren de statische eletriciteit die soms ontstaat tijdens het drogen. Dus geen statisch of pluizig haar meer. En bovendien worden de haren gladder, zachter en stralender.

 • Waarvoor dient een blaasmond en wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precisie, zoals het föhnen of het in model brengen van de puntjes. Hoe smaller de blaasmond is, des te preciezer je je haar kunt modelleren. De blaasmond is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.
  Een bredere blaasmond kan de haren efficiënt stylen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en slag in je haar te behouden, wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lagere snelheid met een hoge temperatuur voor het beste resultaat.

Een kleine tip Tip om tijd te winnen bij het drogen: droog het haar van te voren zonder de blaasmond of diffuser!