Images

Föhn met accessoires - BaByliss
Föhn met accessoires
Föhn met accessoires

Föhns

Föhn met accessoires

Details

Typenummer : D414PE

BaByliss föhn met professionele AC-motor en een luchtsnelheid van 90 km/uur. De föhn beschikt over 2 snelheden en 3 temperaturen, waardoor deze geschikt is voor elk haartype. En met behulp van de cool shot blijft jouw haar de hele dag in model. Het product wordt geleverd inclusief blaasmond, föhnborstel en 2 haarclips.

Additional Information

Stap 1 : Droog je natte haren zonder een blaasmond of diffuser.

Stap 2 : Style je kapsel zonder moeite met de 3 verschillende temperaturen, de 2 verschillende snelheden en een blaasmond van 6 mm.

Stap 3 : Maak je kapsel af met de cool shot functie.

Product kenmerken

 • Föhn met professionele AC motor
 • Luchtsnelheid 90 km/uur
 • 2000 watt
 • 2 snelheden/ 3 temperaturen: voor elk haartype
 • Cool shot: voor perfecte styling
 • Inclusief blaasmond 9 x 75 mm: voor precisie styling
 • Verwijderbaar achterfilter: eenvoudig reinigen
 • Ophangoogje
 • Snoerlengte: 1,8 meter
 • Inclusief föhnborstel en 2 haarclips
 

Expert Plus Black Expert Plus Black

Föhn met accessoires Föhn met accessoires

Pro Digital Pro Digital

Type of hair dryer Klassiek Professioneel Pro Digital
Luchtflow 75 km/uur 90 km/uur 208 km/uur
Temperaturen/Snelheden 2 6 8
Accessoires Blaasmond 10 mm Blaasmond 9 x 75 mm Föhnborstel 2 haarclips Inclusief diffuser en 2 blaasmonden (4 x 75 mm en 6 x 90 mm)
Ionisch Nee Nee Ja
Watt 2.100 2.000 2.200
Adviesprijs*
  Ontdek Ontdek

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0
 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en die van een klassieke föhn?

  De motor van een digitale föhn biedt een betere prestatie en heeft een langere levensduur dan de motor van een klassieke föhn.

  De klassieke (DC) motor heeft een levensduur tot ongeveer 500 gebruiksuren. De prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in model brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/uur en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug in de Expert range.

  De professionele AC motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 uren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken voor de professionele styling van je haar. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/uur) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van digitale motoren is revolutionair. De uitzonderlijke prestaties (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/uur) zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur. Hiermee behoud je je haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van je haar. Daarnaast is je haar is tot wel 30% sneller droog. De 6000E heeft deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC motor Digitale motor

  Levensduur

  < 500 drooguren < 2.000 drooguren < 10.000 drooguren

  Luchtsnelheid

  < 95 km/uur < 170 km/uur < 208 km/uur

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Hoeveel Watt gebruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de droogsnelheid
  Het aantal Watt bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er naar luchtsnelheid (km/uur) wordt gekeken in plaats van naar het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, des te sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze?

  De ionen die gegenereerd worden door de föhn neutraliseren de statische eletriciteit die soms ontstaat tijdens het drogen. Dus geen statisch of pluizig haar meer. En bovendien worden de haren gladder, zachter en stralender.

 • Waarvoor dient een blaasmond en wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precisie, zoals het föhnen of het in model brengen van de puntjes. Hoe smaller de blaasmond is, des te preciezer je je haar kunt modelleren. De blaasmond is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.
  Een bredere blaasmond kan de haren efficiënt stylen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en slag in je haar te behouden, wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lagere snelheid met een hoge temperatuur voor het beste resultaat.

Een kleine tip Tip om tijd te winnen bij het drogen: droog het haar van te voren zonder de blaasmond of diffuser!