Pro Digital

Typenummer : 6000E

De ultieme bescherming voor je haar met de Pro Digital Pro 6000E föhn van BaByliss!
Het beschermen van je haar tijdens het drogen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Dé belangrijke innovatie van het jaar 2015 is deze professionele föhn , een revolutie op zich! Deze föhn heeft een digitale motor; absoluut uniek op de markt. Met de digitale motor en de constante temperatuur van 70 ° C weet BaByliss optimale bescherming te bieden voor je haar. Middels onderzoek is aangetoond dat je haar föhnen op 70°C het minst je haar beschadigd. Dit in tegenstelling tot andere föhns, die een hogere temperatuur (>100°C) bieden en minder consistent zijn in de verspreiding van de warmte.

-32% droogtijd

Haardroger Pro Digital :
Een ongeëvenaarde haarbescherming, zonder compromis!

Deze professionele föhn is ideaal voor kwetsbaar of gekleurde haren. Gebruik de blaasmond en de diffuser om je kapsel te stylen: krijg gemakkelijk een gestructureerde brush of soepele en natuurlijke krullen zoals jij dat wilt. De ionische functie van deze professionele föhn van BaByliss perfectionneert je haarlokken en maakt ze stralender dan ooit te voren!

Veel gestelde vragen Hoeveel Watt gebruikt een föhn? Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze? Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn? Bekijk de antwoorden

Geavanceerde technologie

speciaal voor jouw haar

Verwar drogen niet met verhitten!Drogen is een proces van het verdampen van water op het oppervlak van natte haren.Hete lucht ondersteunt het verdampen door het absorberen van water. Teveel hitte kan echter de haarvezels beschadigen tijdens het droogproces. Dit maakt het haar slap en kwetsbaar. Als haren worden blootgesteld aan zeer hoge temperaturen, verliest het haar zijn natuurlijke glans en hydratatie. Het is zelfs zo dat bij een temperatuur boven 70° C de luchtflow zorgt voor het drogen van haar: hoe hoger de luchtflow, des te sneller het haar droog is.

Jij bent een van de velen die denkt dat wattage het belangrijkste is bij de keuze van een föhn. Wattage bepaalt de temperatuur van de luchtflow en het energieverbruik van een föhn. Het is daarom essentieel om te kijken naar de luchtsnelheid in km/uur in plaats van naar het wattage, want hoe hoger de snelheid, des te eerder het haar droog is.

Wat is gevoelig haar?Gevoelig haar is te herkennen aan een slappe en futloze uitstraling. Als gevolg van bijvoorbeeld het verven van haren of andere chemische behandelingen die je haar beschadigen, is het haar meer breekbaar en droog. Tevens heeft het meer gespleten haarpunten en is het futloos.

Pro Digital 6000E technologie: haarverzorging in combinatie met snel drogen. De droogprestaties van de föhn zijn gemeten door de droogsnelheid in het aantal gram verdampt water per minuut (g/min).1.
De Pro Digital 6000E föhn bereikt de hoogte prestatie in de markt met een droogsnelheid van 5.68 g/min, dit is zo'n 32% sneller. **.

De Pro Digital 6000E föhn produceert een luchtflow met een ideale temperatuur van 70° C (vergeleken met meer gangbare fohns van 85° C) voor meer bescherming van het haar. Het staat hierdoor niet bloot aan temperaturen die het haar beschadigen.

1. IEC61855 norm
*Dan gangbare föhns
** Vergeleken met de gemiddelde föhns van BaByliss PRO

De Pro Digital 6000E föhn: precies wat je nodig hebt voor een precieze en langdurige styling. Voor een nauwkeurige en langdurige styling van het haar, is het noodzakelijk om gebruik te maken van een blaasmond om de luchtflow van de föhn meer te concentreren. Alle kappers weten dat de fijnheid van een blaasmond en de kracht de sleutel zijn voor haarstyling. De Pro Digital 6000E föhn geeft je een professionele droogervaring met zijn luchtsnelheid van 208 km/uur en 4 mm blaasmond, het beste in de markt.

kenmerkenJe haren zullen blij met je zijn

 • Snelle droging

  Luchtsnelheid van 208 km/uur en turbofunctie

 • Perfecte brushing

  De dunste blaasmond op de markt, ionische functie en coolshot functie

 • Haarbescherming

  gecontroleerde temperatuur van 70°C

samengevat

 • Luchtsnelheid van 208 km/uur: ultrasnelle droging en professionele brushing
 • 8 snelheden/temperaturen
 • Digitale motor voor de beste prestaties
 • Koude lucht knop om het haar te fixeren
 • Turbofunctie
 • Professionele föhn met een ionische functie voor een zacht en stralend resultaat
 • Accessoires: 2 ultradunne blaasmonden van 4 mm en 6 mm voor een precieze brushing en 1 diffuser voor het zacht drogen van krullen
 • Praktisch: afneembaar filter, ophangring
 • Extra-lang snoer van 2,8 m
 • 2200 W
 • 672 gram

eenvoudig in gebruik te ontdekken in 4 stappen

1

Voor-drogen

Begin met het voor-drogen van je haar zonder opzetstuk (blaasmond of diffuser) te gebruiken

2

Zorg voor je krullen

Houdt het effect van natuurlijke krullen door de diffuser te gebruiken

3

Nauwkeurige styling

Style je haar op professionele wijze met de blaasmond van 4 mm

4

Turbo functie

Voor sneller drogen en in model brengen van het haar

Reviews Pro Digital

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en van een klassieke föhn?

  De motors van een professionele haardroger bieden een betere prestatie en hebben een langere levensduur, beter en langer dan die van klassieke haardrogers.

  De klassieke motor heeft een levensduur tot en met 500 drooguren. Zijn prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in vorm brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/u en concentrators van 9, 10 of 14 mm. Deze motors vind je terug bij de Expert reeks.

  De professionele motor AC verlengt de levensduur van je haardroger en gaat tot wel 2000 drooguren mee. Naast het drogen van je haar kan je de haardroger ook gebruiken om technische en professionele vormen te maken. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/u) en dunne concentrators (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van professionele digitale motors is revolutionair. Zijn uitzonderlijke prestaties (10000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/u) zorgen voor een constante temperatuur lager dan 70°C, de ideale temperatuur om het haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van het haar te behouden. De droogtemperatuur is sneller dan 30%. De 6000E en de 6100E hebben deze revolutionaire motor.


 • Hoeveel Watt verbruikt een föhn?

  Laten we een einde maken aan dit vooroordeel!
  Het aantal Watt bepalen de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er aan de luchtsnelheid wordt gerefereerd in plaats van aan het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, hoe sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waartoe dient deze?

  Ionen zijn elektrisch geladen delen die vrij komen. Deze zorgen voor anti-statisch en pluisvrij haar. De digitale föhns van BaByliss hebben deze ionische functie.

 • Waar dient de blaasmond voor? Wat is het verschil tussen 4,6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precieze vormen zoals het föhnen of het bijwerken van de puntjes. Hoe dunner de blaasmond is, hoe preciezer je je haar kunt vormgeven. Hij is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een zwakke temperatuur.
  De grote blaasmond kan de haarvezel efficiënt stijlen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een zwakke temperatuur.

 • Hoe moet ik de diffuser van mijn föhn gebruiken?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en golving in je haar te behouden wordt het gebruik van een verspreider aangeraden. Combineer een zwakke snelheid met een hoge temperatuur om ze te onthullen.

Een kleine tip Tip om tijd te besparen tijdens het drogen: droog je haren van te voren zonder een opzetstuk te gebruiken.