Pro Digital Föhn

Typenummer : 6000E

De ultieme bescherming voor je haar met de Pro Digital Föhn 6000E van BaByliss! Met deze innovatieve föhn droog je je haren snel en veilig. De digitale motor zorgt voor een constante temperatuur van 70°C en een hoge blaaskracht. Door de hoge blaaskracht is een hogere temperatuur niet nodig. Je bent snel klaar en op deze temperatuur bescherm je het haar op de meest optimale manier. Onderzoek toonde aan dat je haar föhnen op 70°C het minst je haar beschadigd.

Products

Pro Digital Föhn

Pro Digital Föhn

Typenummer : 6000E

Aantal : 1

Op voorraad

€ 149,90
Koop bij jouw winkel

-32% droogtijd

Haardroger Pro Digital :
Een ongeëvenaarde haarbescherming, zonder compromis!

Deze professionele föhn is ideaal voor kwetsbaar of gekleurde haren. Gebruik de blaasmond en de diffuser om je kapsel te stylen: krijg gemakkelijk een gestructureerde brush of soepele en natuurlijke krullen zoals jij dat wilt. De ionische functie van deze professionele föhn van BaByliss perfectionneert je haarlokken en maakt ze stralender dan ooit te voren!

Veel gestelde vragen Hoeveel Watt gebruikt een föhn? Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze? Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn? Bekijk de antwoorden

Geavanceerde technologie

speciaal voor jouw haar

Verwar drogen niet met verhitten!Drogen is een proces van het verdampen van water op het oppervlak van natte haren.Hete lucht ondersteunt het verdampen door het absorberen van water. Teveel hitte kan echter de haarvezels beschadigen tijdens het droogproces. Dit maakt het haar slap en kwetsbaar. Als haren worden blootgesteld aan zeer hoge temperaturen, verliest het haar zijn natuurlijke glans en hydratatie. Het is zelfs zo dat bij een temperatuur boven 70° C de luchtflow zorgt voor het drogen van haar: hoe hoger de luchtflow, des te sneller het haar droog is.

Jij bent een van de velen die denkt dat wattage het belangrijkste is bij de keuze van een föhn. Wattage bepaalt de temperatuur van de luchtflow en het energieverbruik van een föhn. Het is daarom essentieel om te kijken naar de luchtsnelheid in km/uur in plaats van naar het wattage, want hoe hoger de snelheid, des te eerder het haar droog is.

Wat is gevoelig haar?Gevoelig haar is te herkennen aan een slappe en futloze uitstraling. Als gevolg van bijvoorbeeld het verven van haren of andere chemische behandelingen die je haar beschadigen, is het haar meer breekbaar en droog. Tevens heeft het meer gespleten haarpunten en is het futloos.

Pro Digital 6000E technologie: haarverzorging in combinatie met snel drogen. De droogprestaties van de föhn zijn gemeten door de droogsnelheid in het aantal gram verdampt water per minuut (g/min).1.
De Pro Digital 6000E föhn bereikt de hoogte prestatie in de markt met een droogsnelheid van 5.68 g/min, dit is zo'n 32% sneller. **.

De Pro Digital 6000E föhn produceert een luchtflow met een ideale temperatuur van 70° C (vergeleken met meer gangbare fohns van 85° C) voor meer bescherming van het haar. Het staat hierdoor niet bloot aan temperaturen die het haar beschadigen.

1. IEC61855 norm
*Dan gangbare föhns
** Vergeleken met de gemiddelde föhns van BaByliss PRO

De Pro Digital 6000E föhn: precies wat je nodig hebt voor een precieze en langdurige styling. Voor een nauwkeurige en langdurige styling van het haar, is het noodzakelijk om gebruik te maken van een blaasmond om de luchtflow van de föhn meer te concentreren. Alle kappers weten dat de fijnheid van een blaasmond en de kracht de sleutel zijn voor haarstyling. De Pro Digital 6000E föhn geeft je een professionele droogervaring met zijn luchtsnelheid van 208 km/uur en 4 mm blaasmond, het beste in de markt.

kenmerkenJe haren zullen blij met je zijn

 • Snelle droging

  Luchtsnelheid van 208 km/uur en turbofunctie

 • Perfecte brushing

  De dunste blaasmond op de markt, ionische functie en coolshot functie

 • Haarbescherming

  gecontroleerde temperatuur van 70°C

samengevat

 • Luchtsnelheid van 208 km/uur: ultrasnelle droging en professionele brushing
 • 8 snelheden/temperaturen
 • Digitale motor voor de beste prestaties
 • Koude lucht knop om het haar te fixeren
 • Turbofunctie
 • Professionele föhn met een ionische functie voor een zacht en stralend resultaat
 • Accessoires: 2 ultradunne blaasmonden van 4 mm en 6 mm voor een precieze brushing en 1 diffuser voor het zacht drogen van krullen
 • Praktisch: afneembaar filter, ophangring
 • Extra-lang snoer van 2,8 m
 • 2200 W
 • 672 gram

eenvoudig in gebruik te ontdekken in 4 stappen

1

Voor-drogen

Begin met het voor-drogen van je haar zonder opzetstuk (blaasmond of diffuser) te gebruiken

2

Zorg voor je krullen

Houdt het effect van natuurlijke krullen door de diffuser te gebruiken

3

Nauwkeurige styling

Style je haar op professionele wijze met de blaasmond van 4 mm

4

Turbo functie

Voor sneller drogen en in model brengen van het haar

Reviews Pro Digital Föhn

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale en klassieke föhn?

  De digitale motoren in een föhn bieden een betere prestatie en hebben een langere levensduur, dan die van klassieke föhns.

  De klassieke motor heeft een levensduur tot 500 drooguren. Zijn prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in vorm brengen van je haren met een maximale blaaskracht van 95 km/u en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm.

  Een AC-motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 drooguren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken om op een professionele manier je haren te stylen, net zoals bij de kapper. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een hoge blaaskracht (tot wel 170km/u) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm).

  De laatste ontwikkeling op het gebied van motoren, zijn digitale motoren. Deze motoren gaan langer mee (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/u) en kunnen zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. De ideale temperatuur om het haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van het haar te behouden. Door de hoge blaaskracht (208 km/u) ben je 30% sneller klaar. BaByliss heeft twee föhns met een digitale motor. De Pro Digital Föhn (6000E) en de Sensor Föhn (6500FRE).


 • Hoeveel Watt verbruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de kracht van een stylingtool
  Wattage geeft het energieverbruik aan van de stylingtool,, maar niet de temperatuur of de blaaskracht. Indien je op zoek bent naar een krachtige föhn kijk dan naar de snelheid uitgedrukt in kilometer per uur (km/u). Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je haar droog is.

 • Wat is de ionische functie van een föhn?

  Ionen zijn elektrisch geladen delen die vrij komen. Een föhn die ionen vrijgeeft, zorgt ervoor dat je haar anti-statisch en pluisvrij wordt.

 • Waar dient de blaasmond voor? Wat is het verschil tussen 4,6 en 10 mm?

  Een blaasmond gebruik je als je het haar wil stylen met bijvoorbeeld een borstel. Zo creër je een mooie slag onderaan je kapsel of werk je de puntjes mooi bij. Hoe dunner de blaasmond is, hoe preciezer je het haar kunt vormgeven.

 • Hoe gebruik ik een diffuser?

  Wil jij de natuurlijke vorm van je krullen of slag behouden gebruik dan een diffuser. Plaats een lok in de diffuser en zet de föhn met diffuser tegen je hoofd aan. Of hang voorover gebogen met je hoofd, zodat je haren hangen en richt de diffuser op je haar en breng wederom richting je hoofd.

Een kleine tip Droog je haren zonder het gebruik van een mondstuk.