Images

Pro Express - BaByliss
Pro Express

Föhns

Pro Express

Details

Typenummer : 6614E

De Pro Express is voorzien van een professionele AC-motor die tot wel 5x langer mee gaat. Gladde, zachte en glanzende lokken zoals bij de kapper worden mogelijk dankzij deze BaByliss föhn met professionele AC-motor. Met alle essentiële functies die je verwacht van deze ultra sterke föhn, kun je je haar snel drogen en perfect stylen. De professionele AC-motor zorgt ervoor dat je je haar tot wel 25% sneller droogt en het brengt je haar 2x sneller in model. De AC-motor maakt het zelfs mogelijk dik en stug haar in een handomdraai te drogen. Op deze uiterst krachtige föhn in Italiaans design zit maar liefst 5 jaar garantie!
€ 59,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel

Additional Information

Ionische & keramische technologie

Deze professionele föhn is uitgerust met een ionengenerator. De ionische technologie voorkomt statisch haar en vergroot de doeltreffendheid van haarverzorgingsproducten. Bovendien zorgt de keramische technologie voor een constante temperatuur, waardoor de föhn zeer behoedzaam is voor je haar. Dit resulteert in zacht, glad en glanzend haar dat soepel in model valt.

Product kenmerken

 • Krachtige föhn met professionele AC-motor!
 • Long life - deze föhn gaat tot 5x langer mee!
 • Luchtsnelheid: 120 km/uur
 • Tot 25% sneller drogen
 • Je haar 2x zo snel in model
 • Ionische technologie (hierdoor wordt je haar niet statisch)
 • Keramische technologie (constante temperatuur)
 • Hoge luchtuitstoot voor het uiterst snel drogen van het haar
 • 3 snelheden en 3 temperaturen
 • Cool shot (fixatie van het haar)
 • 2 Ultra smalle blaasmonden (6 x 70 en 6 x 90 mm)
 • Professioneel lang snoer (2.70 m)
 • Italiaans design
 • Afneembaar filter
 • Ophangoogje
 • 5 jaar garantie
 

Le Pro Light Ionic 2100W Le Pro Light Ionic 2100W

Pro Express Pro Express

Pro Digital Föhn Pro Digital Föhn

Type of hair dryer Professioneel Professioneel Pro Digital
Luchtflow 95 km/uur 120 km/uur 208 km/uur
Temperaturen/Snelheden 6 6 8
Accessoires Ultra smalle blaasmond 6 mm: perfecte styling Blaasmond 6 x 75 mm Blaasmond 6 x 90 mm Inclusief diffuser en 2 blaasmonden (4 x 75 mm en 6 x 90 mm)
Ionisch Ja Ja Ja
Watt 2.100 2.300 2.200
Adviesprijs*
  Ontdek Ontdek

Schrijf de eerste review

Schrijf je review

null 0.0
 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en die van een klassieke föhn?

  De motor van een digitale föhn biedt een betere prestatie en heeft een langere levensduur dan de motor van een klassieke föhn.

  De klassieke (DC) motor heeft een levensduur tot ongeveer 500 gebruiksuren. De prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in model brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/uur en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug in de Expert range.

  De professionele AC motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 uren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken voor de professionele styling van je haar. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/uur) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van digitale motoren is revolutionair. De uitzonderlijke prestaties (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/uur) zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur. Hiermee behoud je je haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van je haar. Daarnaast is je haar is tot wel 30% sneller droog. De 6000E heeft deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC motor Digitale motor

  Levensduur

  < 500 drooguren < 2.000 drooguren < 10.000 drooguren

  Luchtsnelheid

  < 95 km/uur < 170 km/uur < 208 km/uur

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Hoeveel Watt gebruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de droogsnelheid
  Het aantal Watt bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er naar luchtsnelheid (km/uur) wordt gekeken in plaats van naar het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, des te sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze?

  De ionen die gegenereerd worden door de föhn neutraliseren de statische eletriciteit die soms ontstaat tijdens het drogen. Dus geen statisch of pluizig haar meer. En bovendien worden de haren gladder, zachter en stralender.

 • Waarvoor dient een blaasmond en wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precisie, zoals het föhnen of het in model brengen van de puntjes. Hoe smaller de blaasmond is, des te preciezer je je haar kunt modelleren. De blaasmond is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.
  Een bredere blaasmond kan de haren efficiënt stylen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en slag in je haar te behouden, wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lagere snelheid met een hoge temperatuur voor het beste resultaat.

Een kleine tip Tip om tijd te winnen bij het drogen: droog het haar van te voren zonder de blaasmond of diffuser!