IPL Homelight® Compact

Typenummer : G933E

Dankzij de ontharingstechniek met IPL-lichtpuls (Intense Pulsed Light), zorgt het Homelight ontharingsapparaat van BaByliss ervoor dat ongewenste haargroei op milde en pijnloze wijze verwijderd wordt, gewoon thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving. De BaByliss Homelight zorgt voor een huid die langdurig glad en zacht blijft.

Koop bij jouw winkel

90% minder
haargroei na 8 sessies *Klinische studie in 2013 onder
49 personen met huidtypes I tot V.

GEEN ZORGEN VOOR
LANGE TIJD. écht lang

Ben je helemaal klaar met lichaamshaar dat 2 dagen na het scheren alweer begint terug te groeien? Overweeg dan de IPL Homelight Compact om blijvend 90% minder haargroei te ervaren na 8 sessies.

Het licht van de IPL Homelight biedt meer comfort tijdens lichaamsontharing en je bent in een mum van tijd klaar. Je gelooft het bijna niet, maar in slechts 10 minuten ben je al klaar met de helft van je benen!

Verzwakt door de felle lichtflitsen, zullen de haartjes langzaam uit beginnen te vallen. Je kunt op die manier steeds wat meer tijd tussen de losse sessies opbouwen.

veelgestelde vragen Mag ik in de zon tijdens mijn behandelingen met IPL Homelight? Hoe kan ik mezelf het beste ontharen tussen de IPL sessies door? Na hoeveel tijd kan ik resultaat verwachten? Hoe voelt het? bekijk de antwoorden

Jarenlang dermatologisch getest

Veiligheid en respect voor de huid zijn onze prioriteiten.

Dermatologisch getest: De Homelight® Compact geeft geen risico voor de huid. Hij straalt geen UV-straling uit en zorgt alleen voor progressieve haaruitval door middel van de lichtflitsen. Deze betrouwbare technologie is ontworpen zodat u de Homelight® Compactin alle rust thuis kunt gebruiken.

Aangepast aan de wensen van jouw huid De intensiteit van het licht is afstelbaar voor elk huidtype. Het apparaat heeft de optie om te kiezen tussen 5 intensiteitsniveaus voor verschillende huidtypes van I tot en met V (zie tabel), zodat je de behandeling kunt afstellen op jouw huidgevoeligheid.

Een maximale veiligheid Het apparaat is uitgerust met een contactsensor, de flitsen gaan alleen aan als de Homelight® Compact perfect op de huid gepositioneerd is, zodat je ogen tegen het licht worden beschermd.

haarkleur

huidskleur

 
Wit/ Grijs
 
 
 
 
 
 
Rood
 
 
 
 
 
 
Lichtblond
 
 
 
 
 
 
Donkerblond
 
 
 
 
 
 
Bruin
 
 
 
 
 
 
Donkerbruin
 
 
 
 
 
 
Zwart
 
 
 
 
 
 
 

Dit product bevalt u

Kies toch voor mechanische ontharing

Quartz Technology Met behulp van het keuzemenu voor de lichtintensiteit op de achterkant van het apparaat kunt u de lichtintensiteit kiezen die het meest bij uw huidskleur past. Zo wordt uw behandeling perfect beheersd.

De oppervlakte van het toepassen van de behandeling van 3cm2 met contactdetector voorkomt dat de flitsen aangaan als het raampje van het apparaat niet in contact is met de huid.

kenmerken Een zachte huid voor een lange tijd, een écht lange tijd.

 • Het lichaam

  Wangen, bovenlip, kin... Gebruik de precisie van de handmatige modus om deze gevoelige zones te ontharen. Met de speciale gezichtsfilter is het binnen één minuut klaar.

 • Het gezicht

  Je hebt meer zorgvuldigheid nodig voor de nog gevoeligere zones: de precisie van de handmatige modus helpt je met het goed aanpakken van de ontharing. Oksels of gezicht zijn klaar in 1 minuut.

Samengevat

 • Dermatologisch getest
 • Aangepast aan de ontharing van gezicht en lichaam
 • 90% minder haar na 8 behandelingen**
 • Gegarandeerd 300.000 flitsen, zonder dat de flitsen in sterkte afnemen
 • Geen UV straling
 • 5 instellingen voor lichtintensiteit
 • Contactsensor voor een maximale veiligheid
 • Groot flitsoppervlak van 3 cm³ voor een snelle behandeling
 • Glide modus voor meer snelheid
 • Handmatige modus voor meer precisie
 • Homelight App voor een perfecte follow-up

Reviews IPL Homelight® Compact

Schrijf de eerste review

Jarenlang dermatologisch getest

IPL Homelight wordt al 20 jaar door BaByliss onderzocht in samenwerking met gecertificeerde laboratoria en dermatologen. Middels een klinische studie worden alle producten getest. De IPL Homelight van BaByliss beschikt over een filter die 100% schadelijke uv-straling tegenhoudt. De contactsensor zorgt ervoor dat het product alleen flitst als er daadwerkelijk contact is met de huid.

Schrijf je review

null 0.0

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Mag ik in de zon zitten tijdens het ontharen met IPL Homelight®?

  BaByliss raadt je aan om niet in de zon te gaan zitten met een zone die net onthaard is met behulp van IPL. Het gebruik van zelfbruiners is ook af te raden. BaByliss raadt je aan om voldoende zonnebrand te smeren op de behandelde zones na het behandelen met IPL, voordat je de zon in gaat. Belangrijk: als je net hebt liggen zonnen, houdt dan rekening met de lichtintensiteit instelling (aagepast aan je nieuwe huidtint) om verbranding te voorkomen.

 • Welke ontharingstechniek moet ik gebruiken tussen de behandelingen door?

  Wij zijn het met je eens, het is niet echt glamourous om je haartjes te laten groeien tussen de behandelingen in! Daarom raadt Babyliss je aan om je te scheren tussen de IPL-behandelingen als dat nodig is. Pas op met epileren en waxen, doe dit niet in combinatie met IPL. Je moet namelijk niet de wortels van je haartjes er uit trekken, omdat IPL dan geen succes zal opleveren.

 • Na hoeveel tijd kan ik resultaat verwachten?

  Het pulserende licht is een vrij effectieve behandeling. Het zorgt er voor dat je haarkern 'inslaapt' zodat hij stopt met het maken van nieuw haar. Je moet weten dat elke haar een aparte levenscyclus heeft, je haren zullen dus niet allemaal tegelijk verdwijnen tijdens je behandeling. Het is belangrijk om geduld te hebben wanneer je al je haren wilt verwijderen. De resultaten zijn zichtbaar na meerdere behandelingen. We schatten in dat er ongeveer 8 behandelingen nodig zijn om 90 % minder haargroei te hebben, tenminste op de behandelde zones.
  Dus geen paniek als je nog steeds een beetje haar ziet. Je gaat deze strijd winnen!

 • Hoe is de (pijn)beleving?

  Ontharing met pulserend licht is pijnloos. Je voelt een licht prikje dat snel weer weg gaat. Het verschilt per huidtype, maar bij sommige huidtypes kan er wat roodheid ontstaan. Ook dit trekt weer snel weg.
  Kleine tip: maak de zone koud na het ontharen met een pak ijs of een verkoelende gel.

Een kleine tip Denk eraan om je te scheren zo'n 24 uur voor elke behandeling! Dit advies geldt alleen voor je lichaamsdelen, niet voor je gezicht.