Welke snor pas bij jou tijdens Movember

Het is november en dus Movember! De maand waarin mannen uitgedaagd worden hun snor te laten staan. Waarom? Om awareness rondom prostaatkanker te creëren. Maar ook omdat het een goed moment is om familie en vrienden te laten zien hoe goed zo’n snor jou staat. Wij zetten verschillende snorren op een rij. Welke past bij jou?

Het jaren ’40 snorretje in Movember

Je kent ‘m wel: het iconische snorretje uit de Hollywood-klassiekers. Zoals Clark Gable, met zijn uitdagende blik in de ogen. Deze snor past goed bij mannen die een niet al te dikke snor groeien en wat lichtere snorkleur hebben. Qua gezichtsvorm zit je goed met een wat ronder hoofd. Ook met een ovale gezichtsvorm staat het jaren ’40 snorretje jou prima. De look die je ermee creëert? Jongensachtig, nonchalant en een beetje baldadig. Perfect om in Movember mee aan de slag te gaan.

Het jaren ’40 snorretje vergt verzorging! Met de baardtrimmer E846E houd je hem bij. Je kunt hem kammen en wat wax gebruiken om strak in model te houden. De rest van je gezicht scheer je iedere ochtend goed glad. Aangezien deze snor mooi in model gehouden wordt, maak je de nette look af door je ook klassiek te kleden. Iets ruiger kan natuurlijk ook, door een leren jas, jeans of fris wit T-shirt te dragen.

AS510E AS545E


De bikerlook tijdens Movember: de Hulk Hogan

Hulk Hogan, wie kent hem niet? Zijn snor is misschien wel zijn bekendste kernmerk en wij snappen waarom. Hij is groot, strak geschoren en prominent aanwezig! Tijd om te laten groeien maar ook tijd om bij te houden. Ook langs de Route 66 kom je veel bikers met de Hulk Hogan-snor tegen. Wil jij een van hen zijn? Bereid je dan voor op dagelijks scheren én trimmen. Maar dan heb je ook wat. Ga jij in Movember voor de Hulk Hogan? Saai kunnen ze jou dan niet noemen!

De Hulk Hogan staat goed bij een uitgesproken, misschien zelfs verweerd, grof gezicht. Je trimt ‘m dagelijks netjes bij langs de zijkanten en scheert de rest goed glad. Zorg ervoor dat ‘ie 100% symmetrisch is! Je wilt niet met een scheve snor rondlopen, dat maakt je bad boy-verschijning niet geloofwaardig.

Intelligentie tijdens Movember: de Albert Einstein

Praat jij graag over de relativiteitstheorie en E=MC2? Dan is de Albert Einstein-snor jouw snor. Maar ook als je groot fan bent van Ron Burgundy uit de film Anchorman, past deze snor bij jou. De flinke, volle rechthoekige snor die écht wat toevoegt aan een volle bos haar op je hoofd. Het is een flinke snor die vooral goed staat bij een vrij groot gezicht. En bij een volle bos haar dus! De Movember-snor voor wie voor groots gaat.

Houd jij er niet van je snor iedere dag in model te brengen? Dan zit je met de nieuwslezers-snor goed. Dagelijks wassen met water en zeep en af en toe een kammetje erdoorheen halen is genoeg. Wel scheer je natuurlijk de rest van je gezicht tot in de puntjes glad. Maak de look compleet met een jaren ’70 pak in aardetinten.

Heel Movember lang snorretje draaien: de Salvador Dali

De koning onder de dunne snorren: Salvador Dali. Wat een prachtige verschijning. Wij raden aan om alleen voor deze snor te kiezen als je een hele krachtige persoonlijkheid hebt én als je al een beginnetje hebt staan. De Dali vraagt om een flinke portie geduld; je snor moet immers tot bijna aan je wenkbrauwen komen!

Zodra je snor er lang genoeg voor is, mag je beginnen met het draaien van de uiteinden. Gebruik wat wax en blijf vooral draaien. Niet alleen verslavend, maar ook leuk om te zien dat je iedere paar dagen weer wat langere punten houdt! Tip: match je kledingstijl met je snor en ga voor uitbundig en excentriek. Niets is jou te gek!

de Salvador DaliGenoeg inspiratie om er tijdens Movember helemaal voor te gaan. Welke snor laat jij groeien?