Vaderdag cadeautips

Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau? Wat dacht je van een nieuwe BaByliss for Men baardtrimmer of tondeuse, zodat jouw vader nóg knapper voor de dag komt? (George Clooney, watch out!)

Vaderdag cadeau? 4 BaByliss for Men cadeautips

High tech, handig en dé must-have om elke dag goed verzorgd voor de dag te komen. Een nieuwe tondeuse of baardtrimmer van BaByliss for Men is altijd een geslaagd Vaderdag cadeau. Wij sorteerden ze op prijs, van laag naar hoog. Zo is er voor iedere vader en ieder budget iets wils:

BaByliss for Men Baardtrimmer Wtech Plus: voor de vader die graag scheert met extra scherpe messen

Houdt jouw vader van een clean cut? Dan is een baardtrimmer zoals de Wtech Plus, met superscherpe W-vormige messen, het ideale Vaderdag cadeau voor hem. De zelfsmerende Wtech messen garanderen een betere grip en zorgen ervoor dat jouw vader tot 25% sneller klaar is. Ook bevat deze betaalbare baardtrimmer een uniek haaropvangsysteem, dat tot 60% van de haren opvangt en gemakkelijk af te spoelen is onder de kraan. Zo zijn stoppels én het schrobben van de wasbak verleden tijd!

T820E - Baardtrimmer E956E-Tondeuse

BaByliss for Men Tondeuse PRO 45 Intensive: voor de vader die creatief is met zijn kapsel

Is jouw vader graag zelf creatief met zijn haar? Wat dacht je dan van de Tondeuse PRO 45 Intensive. Met deze professionele tondeuse creëert hij in no time en met het grootste gemak zijn eigen coupe. De combinatie van de roestvrijstalen messen en de krachtige motor garanderen een hoge scheerkwaliteit én een apparaat waar je vader jaren plezier van heeft.

BaByliss for Men Tondeuse I-PRO 45 Intensive Red: voor de drukke vader die zijn haar graag last-minute scheert

Komt jouw vader altijd tijd tekort, maar wil hij er toch goed uitzien? Verras hem dan met de I-PRO Tondeuse in Intensive Red. Dankzij zijn snellaadfunctie en lithium ion batterij is deze I-PRO tondeuse binnen slechts 30 minuten opladen weer klaar voor 10 minuten gebruik. Te gebruiken met en zonder snoer (40 minuten). Zo ziet jouw vader er in een recordtijd weer jaloersmakend goed uit. (Vindt je moeder ook vást niet erg! #winwin)

E956IE- Tondeuse SH510- Baardtrimmer

BaByliss for Men Beard Designer: het ideale Vaderdag cadeau voor de vader die alleen het allerbeste wil  

Wil jij deze Vaderdag alles uit de kast halen? Ga dan voor onze best-selling Beard Designer, die je wet & dry kunt gebruiken. Met behulp van een revolutionair roterend scheersysteem trimt de Beard Designer haartjes in alle richtingen en met 50(!) lengte-instellingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je vader nou gaat voor een stoppelbaard of voor een volle baard: de Beard Designer verzorgt, met zijn unieke messen met titanium coating, altijd een perfect getrimde baard.

Wat geef jij je vader deze Vaderdag cadeau?