Tutorial Side Hair

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je haar? Kijk niet verder! In deze tutorial leer je hoe je trendy side hair kan maken.

Wat heb je nodig?

  • Curl Secret of een goede krultang
  • Haarlak
  • Schuifspeldjes
  • Optioneel: Sierspeld

Stap 1

Om mooie krullen te maken, verdeel je je haar in delen. Zet de delen die je niet gebruikt bovenop je hoofd vast door middel van een klem of speld. Hierdoor kun je makkelijk het losse deel krullen. Voor een optimaal resultaat, pak je per keer een lok van maximaal 2 centimeter en leg je deze in de Curl Secret. Herhaal dit totdat al je haar gekruld is.

Ben je nog niet bekend met het gebruik van de Curl Secret? We leggen je hier uit hoe je hem gebruikt!

Stap 2

Pak een lok aan de zijkant van je hoofd. Draai deze lok zodat er een twist in komt. Draai de twist goed aan en zet deze vast met schuifspeldjes. Dit zorgt ervoor dat de ene kant plat wordt en de andere kant juist mooi gekruld en vol volume. Je kunt de twist versieren met een mooie haarspeld.

Stap 3

Borstel de krullen voorzichtig uit voor een mooie beach waves. Je kunt de krullen ook in model brengen door je hoofd naar voren te laten hangen en te schudden met je haar. Gebruik dan een matte wax om dit warrige effect te fixeren.

Stap 4

Fixeer het kapsel met haarlak zodat uw twist én krullen lang blijven zitten.

Tip!

Voor een loszittend en nonchalant kapsel kun je lichtjes aan de twist trekken om deze breder te maken.