Tutorial updo met een twist

Iets anders doen met je halve staart haar? Doe het eens met een twist, lees hier hoe je dat doet!

Wat heb je nodig? 

Stap 1

Bereid je haar voor met de hittebeschermende spray. Activeer de stoom-functie van de Micro Steam stijltang om je haar zo goed mogelijk te beschermen. Ontkrul je haar per laag voor een ultra steil resultaat.

Stap 2 

Pak een kleine lok van ongeveer 2 cm aan de linkerkant van je hoofd, vlakbij je oor, en draai deze in een twist. Pak vervolgens een vergelijkbare lok aan de rechterkant en herhaal de beweging.

Stap 3

Breng de lokken aan de achterkant en iets naar links bij elkaar met een dun elastiekje. Plaats de lokken iets meer naar één kant voor een leuk asymmetrisch effect.

Stap 4

Maak een tweede halve staart vlak onder de eerste en zet deze op dezelfde manier vast.

Stap 5

Om de twist goed te laten uitkomen, haal je het haar van het tweede staartje bovenlangs door het tweede staartje, nadat je daar ruimte voor hebt gemaakt. Trek het haar naar beneden en trek het aan zoals je met een paardenstaart zou doen.

Tutorial updo met een twist

Tip!

De Micro Steam Stijltang is een ontkrul- en stijltang waarmee je ook krullen in je haar kan maken. Met het zilveren buitenste verwarmende deel krijg je soepele of golvende punten voor een verfijnd resultaat. Een leuke variantie op je updo!