BaByliss Style Event

De nieuwe stijltangen van BaByliss zijn handige 2-in-1 stylingtools om in een handomdraai geweldige looks mee te creëren. Deze gloednieuwe stylingtools lanceerden wij afgelopen donderdag tijdens het BaByliss Style Event in kapsalon The Building Green Dutch te Amsterdam.

Dit event was speciaal voor pers, vloggers, BaByliss ambassadors én volgers van onze eregast en host Rachel van de succesvolle lifestyleblog De Huismuts. De aanwezigen genoten van een perslunch in Brigitte Bardot thema, een workshop ‘personal branding’ en een live Hair Q&A met De Huismuts. Uiteraard kon iedereen genieten van een bubbelend glas champagne, heerlijke cupcakes en verlieten ze The Building met (uiteraard!) perfect gestyled haar.

Verslag BaByliss Style Event

High end-stijltangen lanceer je in stijl! Speciaal voor de lancering toverden wij daarom kapsalon The Building in Amsterdam één dag om naar een waar BaByliss walhalla. Onze missie: alle genodigden the best hair day ever bezorgen. Dit door ze kennis te laten maken met onze nieuwe Micro Steam-stijltang en Fast & Style-stijltang. Twee luxe stijltangen die je haar krullen en steilen op de aller-veiligste manier. Sterker nog, deze high end-stijltangen maken jouw gestylede haar mooier, gezonder en glanzender dan ooit!

Onze missie: jou the best hair day ever bezorgen!

image d'article du blog image d'article du blog


Perslunch

Het BaByliss Style Event ging van start met een exclusieve perslunch. Pers, vloggers, bloggers en Instagrammers schoven aan om álles te weten te komen over de nieuwe high end BaByliss stijltangen. Onder het genot van hapje en een drankje verwelkomde BaByliss senior brand manager Emma Aarts alle aanwezigen van harte welkom en vertelde in haar perspresentatie het verhaal van BaByliss en waarom deze BaByliss stijltangen dé must-haves voor mooi haar zijn. Emma: “Babyliss is van oorsprong een Frans kappersmerk en maakt waar dat vrouwen thuis, professioneel het mooiste uit hun haar halen.” Daarom zijn de BaByliss stijltangen, binnen deze lijn, voorzien van een metalen chromen behuizing die jarenlang meegaat en hebben de platen het hoogste keramiek-gehalte. De platen zijn gladder, waardoor er minder wrijving ontstaat en jij nooit meer pluizig haar hebt. De stijltangen zijn dankzij de krachtige warmte-elementen supersnel op temperatuur en behouden de temperatuur als je een haarlok door de tang haalt. Zo hoef je de stylingtool slechts één keer over een lok te halen, wat veel veiliger is voor je haar. Sterker nog, de combinatie van keramisch materiaal, de ingebouwde iconische functie garandeert mooier én gezonder haar dan ooit!

Deze high end-stijltangen maken jouw gestylede haar mooier, gezonder en glanzender dan ooit!

image d'article du blog


Workshop online branding De Huismuts

Na de perslunch waren ook de BaByliss Ambassadors en de winnaressen van De Huismuts-winactie van harte welkom om aan te sluiten bij de workshop ‘Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?’ door Rachel van De Huismuts. Zij vertelde het verhaal van haar succesvolle lifestyle- en mommyblog inclusief vlogkanaal en gaf een storm aan tips & tricks over personal branding; van het creëren van een picture perfect Instagram-feed tot het opbouwen van een trouwe following. De kern van Rachels lezing was luid en duidelijk, en stond zelfs op haar T-shirt, namelijk: “Do not be a stereotype”.

Met haar verhaal en deze workshop hoopt Rachel, en BaByliss, anderen te inspireren om te doen wat jij leuk vinden en vooral niet bang te zijn om op te vallen. Want volgens Rachel, en volgens ons, mag jij zeker gezien worden: off- én online.

Haarstyling

Naast inspireren wilden wij, met ons eerste BaByliss Style Event, onze gasten ook kennis te laten maken met de vele stylingopties van de Micro Steam- en Fast & Style-stijltang. Vier fantastische stylistes waren daarom de hele dag van de partij om iedereen te voorzien van hun droomkapsel: van beachy waves die de stylisten in een handomdraai creëerden tot een Brigitte Bardot up-do met krullen. Wanneer we om ons heen keken waande we ons in een ware Hollywood film: zo mooi zag iedereen eruit! Het haar glansde en straalde als nooit tevoren (geloof ons: de micro-stoom is écht een miracle worker), net als de vrouwen waarmee we deze dag mochten delen!

Hair Q&A met De Huismuts

Om niet alleen de gasten op het event een onvergetelijke middag te bezorgen maar ook iedereen thuis mee te laten genieten sloten we het event af met een De Huismuts Hair Q&A via Facebook Live. BaByliss topstyliste Tjalina voorzag Rachel van haar signature kapsel, de beachy waves, terwijl zij onderworpen werd aan een vragenvuur vanuit de zaal en via de live Facebook chat.

Brandende haarvragen zoals “Hoe krul je haar als je dun haar hebt?” en “Hoe creëer je volume?” werden door zowel styliste Tjalina als Rachel beantwoord, maar ook vragen over Rachels kindje Pip en over haar influencer-carrière passeerden de revue. Rachel beantwoordde elke vraag met een grote glimlach en de tijd vloog voorbij. Er waren zelfs meer vragen dan tijd. Logisch, hoe vaak krijg je nou de kans om een topstyliste die alles weet over haar en een altijd Instagramproof influencer het hemd van het lijf te vragen?

Cheers op ons eerste Style Event

Met een champagne-cheers tussen de BaByliss-ballonnen kwam het eerste inspirerende BaByliss Style Event ten einde. Wij blikken terug op een middag waarin onze nieuwe Micro Steam en Fast & Style-stijltangen de show (en de nodige harten) stalen. Dankjewel aan alle prachtige vrouwen die er waren om samen met ons en De Huismuts deze exclusieve lancering tot één groot feest te maken!

Nu ook nieuwsgierig geworden naar de BaByliss Micro Steam of de BaByliss Fast & Style? Bekijk ze snel in onze webshop!

image d'article du blog