6 BaByliss tips voor glanzend haar

Het wordt langzamerhand steeds kouder in ons land, wat redelijk funest kan zijn voor je haar. Toch willen wij vrouwen het hele jaar door mooie, glanzende lokken en gelukkig hoeft dat helemaal geen onmogelijk ideaal te zijn! Daarom vandaag in de spotlight: 6 trucjes voor geweldig glanzend haar.

Glanzend haar? 6 BaByliss tips

Zeg maar dag dof haar en hallo geweldige glans! Want geloof ons, glanzend haar is makkelijker te bereiken dan je denkt! Met deze 6 tips kan jij er zeker van zijn dat je haar in no-time straalt - net als jij:

1. Föhn op een lage temperatuur

Het geheim voor glanzende lokken: föhnen op een niet al te hoge temperatuur. Vrouwen hebben vaak het idee dat hun haar sneller droogt, als ze de temperatuur verhogen, maar niets is minder waar. Onze nieuwe BaByliss Sensor Föhn is hiervan het levende bewijs! De Sensor Föhn droogt of stylet je haar áltijd op 70 graden, wat de meest ideale en veilige temperatuur voor je haar is. In combinatie met de hoge luchtsnelheid van 130 km per uur is 70 graden altijd voldoende met haar dat glanst, gezond is én gehydrateerd blijft als resultaat.

image d'article du blog image d'article du blog


*Credit BaByliss ambassadors: @evadebruin en @paulientilstra voor hun foto.


2. Slaap op een satijnen kussensloop

Met glanzende lokken ontwaken uit je schoonheidsslaap? Dat kan! Verwissel je katoenen kussensloop dan voor een satijnen kussensloop. Satijn voelt niet alleen super fijn en koel aan, maar heeft ook een geweldige uitwerking op je huid en haar. Omdat satijn zo glad is voorkom je klitten in je haar, gespleten haarpunten én maak je jouw haar super shiny (bonus: het zorgt ook voor een egalere en stralendere huid!)! Sowieso dat dit het best bewaarde beautygeheim van Doornroosje is.

3. Eet gezond voor glanzend haar

Mooi haar gaat verder dan haarverzorging alleen. Je voeding kan ook veel invloed hebben op je haarconditie. Voedsel waar ijzer en vitamine E in te vinden zijn dragen bij aan de natuurlijke glans van je haar. Ook producten vol goede vetten, denk noten en vis, zijn ware wondermiddelen voor glanzend haar.

4. Kies voor een föhn met ionische functie

Nooit meer statisch haar en altijd stralend haar? Dan zijn de ionen in de BaByliss Sensor Föhn je nieuwe beste vrienden. Tijdens het föhnen komen ionen (meer dan 63 biljoen per seconde!) vrij, waardoor je haar antistatisch en dus glad, glanzend en pluisvrij wordt én blijft. Ideaal toch?

5. Gebruik een goede borstel

Essentieel voor op de kaptafel van elke vrouw: een goede haarborstel. Sommige borstels kunnen je haar beschadigen of zelfs afbreken, dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Wil je echt investeren in je de gezondheid van je haar? Kies dan bijvoorbeeld voor een borstel met natuurlijke everzwijnharen. Klinkt misschien een beetje ouderwets, maar geloof ons: zacht, gezond en glanzend haar gegarandeerd!

image d'article du blog image d'article du blog