Moederdag Cadeautips

Zondag 13 mei is het Moederdag. Hét moment om je moeder extra in de watten te leggen. Met een lieve, handgeschreven kaart, een ontbijtje op bed en een cadeau. Heb jij nou het gevoel dat je je moeder alles al een keer gegeven hebt? En wil je dit jaar niet weer een bos bloemen, een high tea of een parfum geven? Verras haar dan deze Moederdag met een nieuwe Babyliss stylingtool.

Moederdagcadeau? 4 BaByliss cadeautips

BaByliss Sensor Roterende Föhnborstel Set - voor de moeder die gaat voor het ‘kapper-effect’

Wordt jouw moeder intens gelukkig van een bezoekje aan de kapper? Dan is de luxe Sensor Roterende Föhnborstel Set het ideale cadeau voor haar. Met deze roterende föhnborstel creëer je namelijk zélf fantastisch haar zoals bij de kapper: met veel volume en glamourous slag. Zonder te klungelen met een föhn en een losse, ronde borstel!

AS500E ST495E

 

BaByliss Micro Steam Stijltang - voor de moeder met dik en krullend haar

Heeft jouw moeder dik, stug of krullend haar? En is steilen voor haar vaak een mission impossible? Dan is een stoomstijltang zoals de Micro Steam Stijltang de stylingtool waar zij altijd al op zoek naar was. Met deze stoomstijltang steil je zelfs vol of krullend haar in één keer, zonder pluis en met langdurig resultaat. Bonus: dankzij de chromen, ronde buitenkant wordt deze stijltang ook warm aan de buitenkant, zodat je er niet alleen mee kunt steilen maar ook krullen.

BaByliss Fast & Style Stijltang - voor de moeder die graag experimenteert met haar haar

Experimenteert je moeder graag met verschillende kapsels: van super steil tot een volle bos krullen? Dan is een 2-in-1 stijltang zoals de Fast & Style Stijltang in zilver perfect voor haar. De platen van de Fast & Style Stijltang zijn voorzien van de Diamond Ceramic Coating, die je haar beschermt en ervoor zorgt dat de stijltang constant dezelfde temperatuur behoudt. In combinatie met de ionische functie creëer je zo perfect, pluisvrij en glanzend haar. Of je nou kiest voor steil haar óf krullen!

ST480 6000e

 

BaByliss Pro Digital Föhn - voor de moeder met gekleurd of beschadigd haar

Is jouw moeder gek op het kleuren van haar haar en stylet ze het vaak, maar wil ze het niet beschadigen? Kies dan voor een van onze best verkochte föhns: de Pro Digital Föhn. De Pro Digital combineert bescherming (constante temperatuur van 70°C) met hoge blaaskracht, waardoor je moeders haar veilig en tot wel 32% sneller droog en gemodelleerd is.

Of je nou kiest voor een föhnborstel, een stijltang of een föhn, jij geeft je moeder deze Moederdag sowieso héél veel good hair days cadeau. Heerlijk, toch?