5 BaByliss tips voor steilen

Je haar steilen kan een heel gedoe zijn. Zeker voor vrouwen die van nature gezegend zijn met krullen. Toch zijn er meerdere, makkelijke manieren om je haar binnen no-time glad en glanzend te krijgen! Benieuwd hoe? Wij geven je graag deze 5 gouden tips zodat jij je haar kunt steilen als een pro.

Steilen? 5 BaByliss tips

Wil jij je haar steilen, maar er ook zeker van zijn dat het mooi en gezond blijft? Met deze tips en tricks kun jij je lokken op de veiligste manier steilen. Zonder gespleten haarpunten en pluis.

1. Gebruik een conditioner

Het gebruik van een goede conditioner is de eerste stap in super sleek haarstyling. Met een voedende crèmespoeling zorg je er niet alleen voor dat je lokken pluisvrij gesteild worden, maar ook dat het haar gehydrateerd blijft. En dat is natuurlijk essentieel! Wees wel zuinig met conditioner. Je wil je haar ten slotte enkel voeden en niet vet maken of verzwaren. Onze tips: breng de conditioner pas vanaf je oren aan, gebruik niet meer dan het formaat van een twee euro munt en laat de conditioner altijd 2 minuten intrekken.

2. Prep je lokken met een heat protector

Je haar preppen (het voorbereiden van je haar) voordat je stylingtools gaat gebruiken is een must. Je lokken kunnen flink beschadigd raken als je het gaat steilen zonder bescherming, dus sla deze stap absoluut niet over. Gelukkig is er eindeloos veel keuze uit hittebeschermende producten, dus gebruik deze altijd vóór je met de stijltang in de weer gaat.

image d'article du blog image d'article du blog


3. Föhn je haar steil

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om je lokken te steilen. Maar wist jij al dat je het ook steil kunt föhnen? Dit kan wat tijd kosten, maar zorgt wel voor een prachtig, volumineus en bovendien natuurlijk resultaat. Je haar steil föhnen kun je het best doen op een lage temperatuur. De nieuwe BaByliss Sensor Föhn is hiervoor perfect! Deze droogt je haar op 70 graden, de ideale temperatuur voor veilige haarstyling, én heeft een speciaal extra smal opzetstuk om je haar mee te steilen.

4. Kies voor de Fast & Style stijltang

De must-have voor elke drukke vrouw die graag switcht van haarstijl: een 2-in-1 stijltang! De nieuwe BaByliss Fast & Style stijltang werkt handig, snel en veilig, is verkrijgbaar in twee kleuren (rosé goud en zilver) en is geschikt voor elk haartype. Dankzij de keramische platen gaat er tijdens het steilen geen hitte verloren en hoef je de stijltang écht maar 1x over een pluk heen te halen. Met perfect glanzend, glad én gezond haar als resultaat! Goed nieuws! Op de zilveren variant krijg je nu €15,00 retour! Weten welke andere stijltangen meedoen aan deze actie of wat de actievoorwaarden zijn? Je kan alles hier rustig nalezen.

5. Gebruik na het steilen een verzorgende olie

De nazorg van je haar is net zo belangrijk als het preppen. Gebruik na het steilen een mousse in je haar die ervoor zorgt dat je look de hele dag in model blijft, en achteraf een olie in de haarpunten die het haar nog eens een extra hydratatie boost geeft.