5 BaByliss tips voor krullen

Happy girls are the prettiest! Voel jij je ook altijd extra knap met krullen? Krullen geven een instant glamorous look en gelukkig hoef je daar, zelfs met natuurlijk steil haar, helemaal niet zoveel moeite voor te doen. Of je nou met of zonder krultang aan de slag gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom delen wij graag de 5 beste tips voor krullen met jou!

Krullen? 5 BaByliss tips

Welke vrouw houdt er nou niet van een mooie bos krullen? Het krullen van je haar kan soms best wat tijd in beslag nemen, maar gelukkig zijn er ook talloze makkelijke manieren die veel sneller zijn! Met deze 5 tips heb jij binnen no-time krullende lokken:

1. Prep je haar voor het krullen

We willen natuurlijk allemaal het liefst dat onze krullen de hele dag door in model blijven, maar hoe doe je dat? Gelukkig is hier een simpele oplossing voor namelijk ‘preppen’ (letterlijk: het voorbereiden van je haar). Verdeel na het douchen wat mousse in je haar en föhn het daarna helemaal droog en steil. Dit kun je het best doen met de BaByliss Sensor Föhn deze föhnt namelijk op een temperatuur van 70 graden wat ervoor zorgt dat je haar niet beschadigt en bovendien zorgt voor pluisvrij haar! Als je haar droog en glad is kun je beginnen met krullen. Door je haar vooraf voor te bereiden op de krultang, blijft je krul gegarandeerd picture perfect zitten. Ideaal!

2. Slaap met vlechten in

Een echte klassieker! Het slapen met vlechten is de perfecte optie voor drukke vrouwen die graag veel effect willen bereiken in weinig tijd. (Wij allemaal dus!) Vlecht het haar na het douchen en houd de vlechten de hele nacht in. Zo word je de volgende dag wakker met prachtige krullen, die ook nog eens natuurlijk ogen. Maak twee nonchalante vlechten voor grove krullen of strakke, kleine vlechtjes voor gedefinieerde, bouncy krullen.

image d'article du blog image d'article du blog


3. Maak krullen met knotjes

Deze methode werkt eigenlijk precies hetzelfde als het maken van vlechtjes, maar met deze manier worden de krullen nóg intenser. Zorg dat je haar na het douchen handdoek droog is, en maak simpelweg allemaal kleine knotjes. Twist je lokken, draai ze in een kleine knot en zet ze vast met schuifspeldjes of elastiekjes. Je krullen extra goed ‘setten’? Gebruik dan voor het slapengaan de CoolShot functie op de Sensor Föhn. Zo blijft je styling het allerbest zitten!

4. Gebruik een haarband

Een haarband gebruiken om krullen te maken wordt tegenwoordig steeds populairder. Zeker omdat je zo geen hitte hoeft te gebruiken. Doe een zacht haarband om je hoofd, en draai je simpelweg steeds een lok haar om de haarband heen tot er geen plukken meer over zijn. Vervolgens ga je slapen met deze hairdo en word je de volgende ochtend wakker met zomer- én winterproof beachy waves.

5. Kies voor de Curl Secret krultang

Supersnel perfecte krullen creëren? Zonder veel gedoe? Dan is de BaByliss Curl Secret met een extra lang snoer echt iets voor jou. Je haar krullen met de Curl Secret gaat niet alleen snel, maar ook nog eens zonder enkele moeite. De krultang krult je haar namelijk helemaal automatisch en zorgt voor pluisvrije lokken. Van compacte krullen tot beachy waves tot zachte slag.