Top 5 BaByliss kerstcadeaus voor de feestdagen

Herken je dat? De feestdagen naderen en jij hebt nog steeds niet het perfecte kerstcadeau gevonden voor je moeder, tante, zus(je) of vriendin. Om jou een handje te helpen hebben wij een top 5 BaByliss kerstcadeaus voor jou gemaakt ter inspiratie!

Cadeau nodig? Top 5 BaByliss cadeaus

Elk jaar rond deze tijd komt dezelfde vraag weer naar boven drijven; wat ga ik dit jaar aan iedereen geven voor kerst? Geen zorgen, want wij gaan jouw helpen deze vraag op te lossen. Om jou tijd te besparen, hebben wij onze mooiste top 5 kerstcadeaus op een rij gezet. Zo kun jij je snel weer focussen op je eigen kerstlook.

1. Sensor Föhn 6500FRE

De nieuwste innovatie op het gebied van haarstyling tools: de eerste föhn met een digitale sensor. De Sensor Föhn wordt geleverd met 3 opzetstukken; diffuser, styling blaasmond en straightening blaasmond. Door de sensor weet de föhn welk opzetstuk jij gebruikt en past zijn blaaskracht hier op aan. Deze slimme sensor meet ook tijdens het föhnen 366 keer per seconde de temperatuur. Hierdoor wordt de lucht niet warmer dan 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur om je haren te drogen, zonder het te beschadigen. In combinatie met de enorme luchtsnelheid van 130 kilometer per uur wordt je haar ook nog eens super snel droog. De föhn heeft een slim design met maar drie knoppen: aan-uit, hard-zacht en de Coolshot om je styling mee af te ronden! Dit cadeau is speciaal weggelegd voor de drukke power vrouwen onder ons, want de sensor denkt mee, zodat jij door kan!

2.Pro Digital Föhn 6000E

Is de Sensor Föhn wellicht boven je budget, dan is de Pro Digital Föhn een goed alternatief. Deze föhn beschikt net als de Sensor Föhn over een digitale motor, een constante temperatuur van 70°C. De föhn wordt geleverd met 2 ultra dunne blaasmonden van 4 mm en 6 mm en een diffuser voor het zacht drogen van je krullen. Het ultieme kerstcadeau voor de vrouw die prima zelf de juiste instellingen kan kiezen en glamorous de deur uit wil gaan.

3. Sensor Curl Secret C1500E

Het ultieme cadeau voor de vrouw die moeite heeft met het krullen van haar haren. De Sensor Curl Secret beschikt over een slimme sensor die meet welk opzetstuk jij gebruikt en past de temperatuur en tijdsinstelling hierop aan, zodat jij altijd veilig de perfecte krul weet te creëren. Er worden twee opzetstukken van 25 en 35 millimeter meegeleverd, waardoor je kan variëren in het type én het formaat van de krul. Voor een natuurlijk effect kan je ook de draairichting van je krul aanpassen. En de ionische functie zorgt voor antistatisch en pluisvrij haar. Hair goes in and curl comes out!

Sensor Curl Secret Sensor Föhn


4. Hot Straightening Brush HSB101E & HSB100E

Een uitstekend kerstcadeau voor de vrouw die snel en gemakkelijk haar haren wilt steilen zonder het gebruik van een stijltang. Met onze Hot Straightening Brush / stijlborstel creëer je in een handomdraai glad, glanzend en volumineus haar. De stijlborstel beschikt over verschillende borstelpinnen, waardoor je haar zo dicht mogelijk tegen het warmte-element kan worden geplaats. Het haar wordt natuurlijk, snel glad gemaakt. Ook beschikt het product over een ionische functie voor antistatisch en pluisvrij haar. De stijlborstel is verkrijgbaar in het zwart en fuchsia.

5. Keramische Roterende Föhnborstel AS250E

Met de Keramische Roterende Föhnborstel creëer je in een handomdraai volume en glanzend haar. Ken jij iemand die houdt van het creëren van diverse kapsels, dan is dit het perfecte kerstcadeau voor haar! De föhnborstel beschikt over een ionische functie voor antistatisch en glanzend haar, zonder pluis. Er worden 4 opzetstukken meegeleverd om alle kapsels te kunnen creëren. Daarnaast heeft de föhnborstel 2 draai richtingen, waardoor je een natuurlijk effect kan creëren.

Welk BaByliss kerstcadeau zou jij het leukst vinden om te krijgen of cadeau te geven voor de feestdagen?

Laat het ons weten via Facebook en bekijk op BaByliss.nl de actuele adviesprijzen en verkooppunten.