7 BaByliss tips voor voller haar

Op het verlanglijstje van elke vrouw? Voller haar! Hoogste tijd om onze beste tips voor het creëren van heel véél volume met jou te delen. Zo is fijn en futloos haar voor eens en altijd verleden tijd. Deze trucjes zijn misschien net wat jij nodig hebt voor dat extra volume in je lokken.

Voller haar? 7 BaByliss tips

Als jij je uitslooft op je haarstyling, is één ding meestal onmisbaar: volume. Het is alleen niet altijd even makkelijk om volume te creëren. Daarom delen wij graag 7 tips die jou sowieso voorzien van voller haar:

1. Was je haar niet te vaak

Het is een veel gemaakte fout om je haar te vaak te wassen. Maar geloof ons: twee keer per week wassen is echt voldoende. Zo is je haar schoon, wordt het minder snel vet én houd je meer natuurlijk volume. Als je je haar te vaak wast, wordt het verzwaard door alle verzorgingsproducten en gaat het sneller hangen. Wil je niet!

2. Föhn ondersteboven voor voller haar

Geen diffuser gebruiken, maar wel intens veel volume creëren? Gebruik de BaByliss Sensor Föhn, die je haar met maar liefst 208 km per uur föhnt, eens op de kop. Gooi al je haar voorover en föhn vooral de haaraanzet. Je zult versteld staan van de hoeveelheid volume die je hiermee creëert.

image d'article du blog image d'article du blog


3. Gebruik volumepoeder

Steeds meer vrouwen zweren bij het gebruik van volumepoeder. Dit is dan ook een geweldig wondermiddel om je haar net wat extra body te geven. Wees niet té royaal met dit product, maar tik een beetje volumepoeder op je haaraanzet en masseer dit vervolgens goed het in voor een geweldig volumineus resultaat.

4. Geef jezelf een haarmassage

Het masseren van de hoofdhuid en de haarwortels heeft meer voordelen dan je denkt. Het werkt super ontspannend, maar bevordert ook de doorbloeding. Dit stimuleert de haargroei en zorgt dus voor een vollere bos haar. Win-win!

5. Gebruik zo min mogelijk haarproducten

Als het om haarproducten gaat geldt ‘less is more’. Smeer je lokken dus vooral niet helemaal vol met verzwarende haarproducten als mousse, poeder, haarspray en protecting spray. Dit zorgt er alleen maar voor dat je haar zwaarder wordt en gaat hangen. Wil je toch haarproducten gebruiken? Kies dan voor een beetje volumepoeder of voor sea salt spray.

6. Gebruik een diffuser

Hét grote geheim voor fantastisch volume? Een diffuser! Dit opzetstuk voor je föhn is de go-to tool voor een mooie volle bos haar en werkt ook uitzonderlijk goed voor krullend haar. De ultieme combinatie voor voller haar is onze nieuwe slimme BaByliss Sensor Föhn met het diffuser opzetstuk. De Sensor Föhn wordt geleverd met drie opzetstukken; één voor drogen, één steilen en één voor het creëren van volume, en heeft een ingebouwde digitale sensor die herkent welk opzetstuk jij gebruikt. Zodra jij kiest voor de (extra grote!) diffuser registreert de sensor dit en creëert hij volume met een ongekende blaaskracht van 208 km/h. Wat uniek is aan de Sensor Föhn is dat het de slimste, krachtigste, lichtste maar ook de veiligste föhn ter wereld* is. De digitale sensor meet namelijk de temperatuur 366x per minuut en föhnt altijd op de ideale temperatuur van 70°C. Zo creëer jij in een handomdraai voller haar - zonder je lokken te beschadigen!

7. Gebruik de Coolshot-functie

Minder vet haar staat gelijk aan meer volume! Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw net volumineus geföhnde haar? (Wie niet?) Sluit je stylingroutine dan áltijd af met de Coolshot-functie van de BaByliss Sensor Föhn. Deze fixeert je net gestylede haar, waardoor het langer mooi in model blijft én minder snel vet wordt.

Wat is jouw ultieme truc om meer volume te creëren?

*op de consumentenmarkt

image d'article du blog image d'article du blog