Beard Designer + Trimmer

Details

Typenummer : SH500E

De Beard Designer biedt professionele baardverzorging voor thuis. Je krijgt perfect gelijkmatig resultaat en je bent 2 keer sneller klaar dan met een reguliere baardtrimmer. Dat komt de door de professionele messen met titanium coating.

De Beard Designer trimt haartjes in elke richting. Je kunt trimlengtes instellen van 0,4 tot 12 mm. Ook is hij gemakkelijk in onderhoud door het waterreinigingssysteem. Hiermee spoel je eenvoudig en snel de Beard Designer schoon.

Bij dit product wordt een precisietrimmer geleverd. Hiermee kun je ook de meest moeilijk bereikbare plekjes van je baard stylen.

€ 199,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel

Additional Information

Beschrijving

Met de Bead Designer en trimmer van BaByliss ben je snel klaar met scheren. Ideaal om je baard goed bij te houden om altijd goed gestyled voor de dag te komen. Hij is makkelijk in gebruik en heeft een mooi design.

Het unieke roterende scheersysteem en de unieke messen met titanium coating combineren hoge prestaties met precisie. De gepatenteerde technologie verzekert je van een perfect getrimde baard en de unieke ervaring van professionele baardverzorging bij jou thuis. In slechts enkele minuten!

Kies de Beard Designer voor meer efficiëntie en het dagelijks ervaren van een professioneel getrimde baard.

Productkenmerken

 • Digitaal instelbaar
 • Snel oplaadbaar (Lithiumion batterij)
 • Water reinigingssysteem
 • Scherpe messen met titanium coating
 • Messen verwisselbaar (los verkrijgbaar)
 • 50 trimlengtes van 0,4 tot 12mm (0,2 mm precisie)
 • Voorzien van extra losse precisietrimmer

FAQ

 • Is de Beard Designer waterdicht?

  Ja, de Beard Designer kan ook onder de douche gebruikt worden. Uiteraard dient het laadstation wel uit de buurt van water te blijven, zodat deze niet in het water kan vallen. De losse precisietrimmer is overigens niet te gebruiken onder de douche.

 • Hoe lang kan ik de Beard Designer gebruiken zonder deze op te laden?

  Als het apparaat volledig is opgeladen, kun je de Beard Designer 40 minuten gebruken. De Beard Designer heeft echter ook een snellaad functie; 5 minuten opladen betekent dat je de Beard Designer al 3 minuten kunt gebruiken!

 • Hoe kan ik de trimhoogte van de Beard Designer aanpassen?

  De trimhoogte is eenvoudig aan te passen middels het digitale scherm, met een precisie van maar liefst 0,2 mm.

 • Waarvoor dient de Parking functie?

  Na het reinigen van de Beard Deisgner, raden we aan de Parking functie in te schakelen. De kop van de Beard Designer wordt hierbij los geklikt en zakt samen met de mesjes in de Parking-positie. Dit is de ideale positie om de mesjes van het apparaat te beschermen voordat u de Beard Designer opbergt.

Een kleine tip Vergeet niet om je baard te voeden met een crème of olie om jeuk te voorkomen.