Images

Wtech Precision Plus Baardtrimmer - BaByliss
Wtech Precision Plus Baardtrimmer
Wtech Precision Plus Baardtrimmer
Wtech Precision Plus Baardtrimmer

Wtech Precision Plus Baardtrimmer

Details

Typenummer : T830E

Wie een baardtrimmer zoekt met veel instellingen, precisie en professioneel resultaat kan goed slagen met de T830E Wtech Precision Plus baardtrimmer van BaByliss For Men. De Wtech heeft messen die 35 mm breed zijn, erg scherp en onverslijtbaar. De messen zijn zelfsmerend en kunnen onder de kraan worden afgespoeld. De baardtrimmer is zowel met als zonder snoer te gebruiken. De baardtrummer is uiterst nauwkeurig en heeft veel instellingen. Ook een lange baard kun je perfect stylen met de speciale opzetkam.

De T830E Wtech Precision Plus baardtrimmer blinkt uit in zijn exclusieve design, techniek en comfort. Deze baardtrimmer is in 70 trimlengtes in te stellen. De baardtrimmer is voorzien van ultrascherpe Wtech messen en deze garanderen een excellente en precieze afwerking. Een ideale baardtrimmer voor een perfect gestylde baard!

€ 39,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel

Additional Information

Beschrijving

Wtech

Als je naar de messen kijkt dan zie je dat deze zijn geslepen in de vorm van een W. Door het mes deze terugkomende W-vorm te geven ontstaat er een betere grip op de haren, kun je moeisteloos in één beweging alle haren verwijderen en ben je sneller klaar. De trimmer is draadloos en dus ook te gebruiken onder de douche.

Doordat deze baardtrimmer voorzien is van Wtech technologie trim je je baard met een hogere effectiviteit. Het resultaat? Trimmer gaat wel tot 25% sneller ten opzichte van de traditionele BaByliss for Men tondeuses.

 • Uitzonderlijke kwaliteit van BaByliss For Men
 • Precisie voor alle baardstijlen

Productkenmerken

 • Krachtige Wtech messen
 • 35 mm RVS messen
 • Onverslijtbaar en zeer scherp
 • Zelfsmerende messen
 • Uniek haar opvangsysteem (vangt tot 60% van het haar op)
 • Verwijderbaar en afspoelbaar mes
 • Oplaadbaar, bruikbaar met & zonder snoer: 60 minuten autonoom
 • Draaiwiel om de trimlengte precies in te stellen
 • 70 trimlengtes (van 1 tot 35m)
 • Instelbaar met 0,5 mm precisie
 • Speciaal opzetstuk voor een lange baard (21 tot 35 mm)

Vergelijk

 

Digital Control Digital Control

Wtech Precision Plus Baardtrimmer Wtech Precision Plus Baardtrimmer

Kniphoogte Van 0,4 mm tot 10 mm Van 1 mm tot 35 mm
Precisie en aanpassing 0,2 mm - instelbaar via het display 0,5 mm - instelbaar via draaiwieltje
Bewegingsvrijheid Trim je baardharen tegen de richting in Trim je baardharen tegen de richting in
Voeding Snoerloos met oplaadstandaard Bruikbaar met en zonder snoer
Snellaadfunctie Ja Nee
Adviesprijs*
  Bekijk nu

FAQ

 • Welke baard past bij mijn gezichtsvorm?

  Als je een vierkant gezicht hebt, raden wij je aan om je baard in een ankervorm te scheren of kies voor de bekende 3-dagen baard. Voorkom een te dikke baard.

  Als je een ovaal gezicht hebt, raden wij je aan om een ringbaardje te maken. De complete baard, maar niet te dik, of kies de 3-dagen baard. Voorkom de te gevulde baarden.

  Als je een rond gezicht hebt, kies dan voor een lange baard of de bekende 3-dagen baard. Wij raden je aan om de snor weg te halen.

  Als je een langgerekt gezicht hebt, raden we je aan om een baard van 3 dagen te nemen. Vermijd in dit geval het ringbaardje.

  Je hebt het begrepen: de 3-dagen baard is een veilige keuze! Hij past bij elk gezichtstype en biedt een ontspannen en sobere stijl. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden.

 • Hoe verberg je een ongelijkmatigheid in de baard?

  Wil je een 'gat' in je baard verstoppen? Dit is onze gouden tip: laat tijdens het trimmen de plekken met de langste haren met rust (bij de wat kalere plekken). Wanneer je je baard kamt, zal het 'gat' zo volledig bedekt zijn en valt het niet op.

 • Hoe haal ik de opzetkammen van een baardtrimmer er goed af?

  De opzetkammen van je baardtrimmer zijn stevig, maar kunnen helaas ook kapot gaan als je ze niet goed gebruikt. We raden je aan om de opzetstukken op je baardtrimmer te plaatsen door één pin na de andere erin te doen (hetzelfde geldt bij het los maken van de opzetkam) .

Een kleine tip Denk aan het verzorgen van je baard met een olie of speciale crème om jeuk te voorkomen.