Dit zijn dé haar looks van dit moment

Ben jij benieuwd naar dé looks van dit moment? Wij zetten zes haar ideeën op een rij die het meest gespot, meest gedragen én het meest on trend zijn. Van beachy waves en een prachtige blow-out tot sleek gesteild haar. Ontdek de looks van dit moment!

Beachy waves

Is het niet ongelofelijk wat een dagje strand met je haar kan doen? Denk: prachtige, nonchalante krullen die speels met de wind mee bewegen. Niet voor niets droomt menig vrouw ervan iedere dag wakker te worden met een beach look, óók als de zomer voorbij is. Beachy waves zijn ook dan ook hip en happening in haarland, zeker als je middellang tot lang haar hebt. Heb je een kapsel met laagjes? Dan zijn de beachy waves jou al helemaal op ’t lijf geschreven. Om deze look te maken kun je het beste een 32mm krultang gebruiken.

Wilderige krullen

Krullen staan in het middelpunt dit seizoen. In allerlei soorten en maten. Van losse krullen die golvend vallen en mee dansen, tot strakke krullen voor een echt wauw effect! Krullen kunnen met iedere haarlengte, -structuur en- dikte. En ze vallen bij iedereen anders! Wil je dat je krullen niet gaan pluizen? Doe dan wat mousse in je handoekdroge haar voordat je het droog föhnt. Works like a charm!
Wil jij meer handige haarstyling tips & tricks? Met onze nieuwe Ken je haar-tool ontdek je welk haartype jij hebt en hoe je dit het best kan verzorgen en stylen!

Gekruld haar Sleek gesteild haar


Sleek gesteild haar

Houd jij van steil haar en staat dit mooi bij jouw gezichtsvorm? Bij deze sleek look is je haar recht naar beneden gesteild. Met een stijltang zo gefixt! Let er alleen wel op dat je je stijltang instelt op de juiste temperatuur. Geen idee welke temperatuur bij jouw haartype past? Onze Sensitive stijltang heeft een Protect Mode, die het denkwerk voor je doet! Deze stijltang stelt automatisch de temperatuur in die bij jouw haartype past.

Zachte slag

Steil haar met lichte slag staat nét even anders dan ‘gewoon’ steil haar. De lichte slag in de punten geeft extra glamour en dat heerlijke ik-kom-net-van-de-kapper-look. Lichte slag kun je gemakkelijk maken door met een stijltang je haar te krullen. Dit doe je door de stijltang met een verticale, draaiende beweging langs je gezicht omlaag te halen.

Lichte slag Geföhnd haar


De perfecte blow-out

Tijdloos, stijlvol, sophisticated en onweerstaanbaar… Dat is hoe wij de perfecte blow-out omschrijven. Mooi steil haar dat naar binnen of naar buiten gestyled is. Dit staat prachtig bij haar tot op de schouders, maar is ook prima te stylen met wat langere manen en staat extra speels als je haar in lagen is geknipt. Denk Jennifer Aniston in de jaren negentig. Dát dus. Want geef toe: Rachel was toch vast ook jouw favoriete personage uit Friends, mede door haar ge-wel-dige haar. Dit kapsel creëer je het makkelijkst en snelst met een föhnborstel, waarbij je sommige punten naar binnen en andere punten naar buiten ‘draait’. Geen föhnborstel in huis? Met een föhn en een losse, ronde borstel bereik je hetzelfde resultaat.

Weet jij al welke look jouw favoriet is? De Ken je haar-tool leert je hoe jij de juiste haarstylingtool kiest op basis van jouw haartype en favoriete look.
Doe hier de test!