Sparkle! Drie feestelijke partylooks om zelf te maken

De feestdagen zijn hét moment om net even wat meer glans aan je outfit toe te voegen. Die mooie pumps, wat extra glitter en natuurlijk een kapsel waar je ú tegen zegt. Wij zetten drie stralende partylooks voor je op en rij, die je gemakkelijk zelf kan recreëren. Drie kapsels voor extra wauw aan je outfit.

De chique partylook: de Curly Bun

Elegant, sophisticated en een beetje chique! Dat is de Curly Bun. Een mooie gekrulde knot net boven de nek met een speelse lok langs het gezicht. Staat mooi bij een fancy kerstjurk die tot aan de nek loopt, met een paar mooie compacte oorbellen, zoals parels, grote knoppen of korte hangertjes.
Voor het maken van de Curly Bun kun je het beste hulp van een vriendin (of vriend!) inschakelen. Je moet het haar aan de achterkant namelijk goed kunnen zien. Maar met een spiegel moet het ook lukken! Het stylen duurt ongeveer twintig minuten. De compacte krullen die je draait voor de Curly Bun kun je goed maken met de Sensitive Protect Keramische Krultang-19mm. Met deze krultang maak je kleine krullen en het mooie is dat de krultang aan de dikte van jouw haar aanvoelt wat de ideale temperatuur is.
Ontdek hoe je de perfecte Curly Bun maakt.

De speelse, stijlvolle partylook: de Messy Ponytail

Wil jij een feestelijke partylook met wat pit? Kies dan voor de Messy Ponytail. De nonchalante paardenstaart met extra volume staat mooi bij een kerstjurk met een open rug, maar ook heel goed bij een pak! Een mooie pantalon met bijpassende blazer maak je helemaal compleet met de Messy Ponytail. Een paar statement oorbellen erbij en je bent klaar voor het kerstdiner of -gala.
De Messy Ponytail kun je prima zelf maken. Wat je ervoor nodig hebt? Een toupeerkam om volume in je haar te touperen, haarlak, een elastiekje, schuifspeld en de juiste krultang. De krultang pak je er pas bij als de staart mooi zit. Je kunt namelijk naar keuze compacte of grove krullen in de staart maken. Net hoe messy jij je staart wil hebben. Kies voor normale krullen de Sensitive Protect Keramische krultang-25 mm en voor grovere krullen de Sentitive Protect Keramische krultang-32 mm.
Ontdek hoe je deze stijlvolle Messy Ponytail maakt.

De boho-chique partylook: de Side Braid

Ga jij voor een mooie lange jurk, een wijd zittende kersttop of een bohemian pak deze feestdagen? Dan is de perfecte partylook deze boho Side Braid. Losse haren die mooi langs je schouders vallen, maar niet voor je gezicht hangen. Het ingevlochten schuine vlechtje loopt langs je gezicht en ‘verdwijnt’ daarna tussen de rest van je lokken. Maak je look af met opvallende oorbellen of een mooie lipstick.
Ga zelf aan de slag met de Side Braid of vraag een iemand je te helpen. Het begint met het steilen van je haar. Hiervoor kun je de Sensitive Protect Keramische Stijltang gebruiken. De temperatuur regelt deze stijltang zelf zodat het steilen zo is gepiept. Houd voor het vlechten een klein dun elastiekje bij de hand en breng een beetje haarolie aan in de punten voor net dat beetje extra glans!
Ontdek hoe je jouw boho-chique Side Braid maakt.

Nog meer feestelijke haar looks met de BaByliss Ken je haar-tool

Wil je nog meer partylooks uitproberen of meer inspiratie voor jouw haartype opdoen? Doe dan de test van de BaByliss Ken je haar-tool en ontdek welke look perfect bij jou past. Van Curly Bun tot Beachy Waves, er is altijd een look voor jou!

Voor welke partylook ga jij deze feestdagen?