4 mini stylingtools: perfect voor op vakantie

De zomer is officieel begonnen en dat betekent… koffers pakken! Er is alleen één uitdaging, namelijk: hoe prop je al je favoriete stylingtools in je (al uitpuilende) bagage? Gelukkig hebben wij de oplossing: BaByliss Mini Stylingtools. Kleine varianten van onze best selling haarstylingtools, die net zo effectief werken én moeiteloos in je koffer passen.

Voorkom haarstress op vakantie met de mini stylingtools

Ook op vakantie wil je de perfecte krul, fantastisch volume en het mooist gesteilde haar. Wij weten dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Het zoute zeewater maakt je haar klitterig en de hete zonnestralen drogen je lokken uit. En je wilt je haar natuurlijk niet elke dag ‘verstoppen’ in een knotje. Hoeft ook niet! Met de handige mini stylingtools van BaByliss heb je de juiste good-hair-day-tools bij de hand, ook op vakantie. Welke beach look je ook kiest deze zomer. Haarstress voorkom je niet alleen met de juiste stylingtool. Ook al je andere favoriete haarproducten verdienen een plek in je koffer. Denk aan je haarborstel, een statement haarelastiek (liefst in de kleur van je bikini!) en aan een haarklem voor als je met nat haar uit de zee komt. En dan mag je natuurlijk je verzorgingsproducten niet vergeten! Neem een spray met SPF mee die je lokken beschermt tegen de zon, en pak een lekker haarmasker in om je haar na een dagje strand mee te verwennen.

H130E H130E

Steil haar mét veel volume: de perfecte vakantie look

Hoe ziet jouw haar eruit na een dagje strand? Grote kans dat het aardig ontembaar is geworden. Door de zon, zeewind en het zand is er geen borstel doorheen te krijgen. Behalve… Mini Hot Straightening Brush! Deze warme borstel maakt je haar in no time natuurlijk steil, hoe droog en piekerig het ook is. Zo heb jij je lokken snel weer onder controle, zonder in te leveren op volume. De drie verschillende, verwarmde borstelpinnen ontklitten je haar snel en maken het gemakkelijk doorkambaar. Met als resultaat: langdurig steil haar mét veel volume. En dat met een stijlborstel die gewoon in je tas past. Speciaal voor iedereen die na een stranddag de show wil stelen met de mooiste lokken van de club.

Mini stylingtools: voor iedere beach look het juiste gereedschap

Eigenlijk is een mini stijl- of krultang onmisbaar in je koffer. Hiermee creëer jij namelijk, óók op vakantie, mooi steil of krullend haar dat perfect in model zit. Ben je onderweg en schiet er een plukje de verkeerde kant op? Met een mini stylingtool is dat zo gefixt. Alles wat je nodig hebt is een stopcontact! BaByliss heeft, naast de Mini Hot Straightening Brush, nog drie mini stylingtools waarmee jij gegarandeerd met de mooiste lokken over het strand paradeert op vakantie. Een Mini Stijltang, een Mini Golventang en een Mini Krul- en Stijltang. Ze zijn allemaal helemaal vakantieproof, dankzij hun smalle, lichtgewicht design en de snelle opwarmfunctie. Dat je op vakantie niet te veel tijd hoeft te besteden aan haarstyling, maar wél perfect op elke vakantiefoto staat!

H110EH120E

Welke van deze mini stylingtools wordt jouw vakantie musthave?