Je haar stylen met de Sensor Föhnborstel

De ene persoon is een pro en de ander heeft geen idee hoe zij haar haren moet stylen met een föhnborstel. BaByliss heeft al jaren ervaring in het gebruik van föhnborstels en introduceerde dit jaar een geheel nieuw innovatief product; de BaByliss Sensor Föhnborstel Set.

Sensor Föhnborstel Set?

Als je je haren gaat stylen, wil je dit het liefst zo snel en veilig mogelijk doen. Maar natuurlijk wil je er wel glamorous uitzien! Al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. BaByliss heeft daarom de Sensor Föhnborstel ontwikkelt die met je meedenkt, zodat jij door kan! Om je haar eenvoudig te kunnen stylen met de nieuwste föhnborstel heeft BaByliss een aantal handige tips opgesteld.

1. Revolutionairste föhnborstel van dit moment

Voor het stylen van je haar heeft BaByliss een geheel nieuw innovatief product ontwikkelt; de BaByliss Sensor Föhnborstel set. Deze is uitgerust met een slimme sensor die weet welk opzetstuk jij gebruikt en past de temperatuur daar op aan voor een optimaal resultaat. Naast de sensor is ook het design van de borstel revolutionair! De verdeling van de gaatjes in het kopstuk van de borstel zorgen voor een perfecte aerodynamische luchtstroom. Je ziet bovenaan de borstel minder gaatjes, dan onderin. Zo komt er een continue warme luchtstroom uit het apparaat. Van de top tot aan het einde van de borstel. Zo is iedere lok – letterlijk - tot in de puntjes perfect gestyled! De föhnborstel heeft een ionische functie die het haar antistatisch en pluisvrij maakt. De borstel is uitgerust met een Coolshot-functie die zorgt voor een langdurige fixatie van de styling. Style je haren en eindig je routine met de Coolshot-functie.

2. Gebruik opzetstukken

De Sensor Föhnborstel wordt geleverd met vier opzetstukken: 2 föhnborstels van Ø 50 mm en Ø 40 mm, een stijlborstel en 3D-styling borstel. Alle vier de opzetstukken hebben een ander doeleinden en zorgen ervoor dat jouw haar gestyled wordt zoals jij dat wil! De twee föhnborstel zijn keramisch, gemaakt van aluminium en voorzien van echt everzwijnhaar. De grote borstel is voorzien van flexibele borstelpuntje, zodat je gemakkelijk volume en slag creëert. Door het gebruik van echt everzwijnhaar in de borstels, zal je haar mooier gaan glanzen bij het gebruik. Beide föhnborstels zijn speciaal ontworpen voor verschillende haarlengtes. De Ø 50 mm is zeer geschikt voor lang haar en de Ø 40 mm voor kort haar, maar is ook ideaal voor de final touch van je punten en pony. De keramische stijlborstel is speciaal ontworpen voor het creëren van volume vanaf de haaraanzet en het stijlen van je haar. Heb je kroes haar, dan is deze ook erg fijn om te gebruiken! En ten slot de 3D-styling borstel zal je haar steil maken met volume en deze is te gebruiken op handdoek droog haar. Door de verschillende opzetstukken is de Sensor Föhnborstel een multifunctioneel apparaat en geschikt voor elk haartype. De verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat jij verschillende kapsels kan creëren, waardoor al jouw wensen en behoeftes worden vervult met maar liefst één apparaat.

3. Twee manieren van stylen

Het apparaat heeft naast de vele opzetstukken ook meerdere manieren om het haar te stylen. Zo is er de roterende optie, waardoor je je haar gemakkelijk kunt stylen naar hoe jij dat wil. Het roteren kan in twee richtingen, waardoor jou styling er natuurlijk uit komt te zien. De roterende optie is alleen te gebruiken bij de twee föhnborstel opzetstukken. Door middel van de rotatie kan je je haar indraaien of juist in beweging blijven. Beide manieren zullen zorgen voor een ander kapsel. Het indraaien van het haar in de föhnborstels zal zorgen voor een mooie slag en als je in beweging blijft zorgt het voor meer volume in het haar.


Sensor Föhnborstel Sensor Föhnborstel