slimme stylingtools

Ontdek de slimste stylingstools ooit. De nieuwe BaByliss Sensor-lijn denkt met je mee. Deze stylingtools bieden het allerbeste voor jouw haar, dankzij de slimme Sensor die opzetstukken herkent en zorgt voor de veiligste temperatuur. Zo krijg jij snel, makkelijk én veilig het allermooiste resultaat.

BaByliss Sensor denkt mee, zodat jij door kan

digital sensor föhn digital sensor föhnborstel set

digital sensor stijltang digital sensor curl secret

De slimste stylingtools ter wereld

Veilig en snel het allermooiste resultaat. BaByliss Sensor; denkt mee, zodat jij door kan.

Veiliger: de digitale sensor zorgt automatisch voor een constante en veilige temperatuur. Zo voorkom jij beschadigde lokken en blijft jouw haar gehydrateerd, gezond en glanzend.
Slimmer: kies je stylingtool, eventueel een opzetstuk, en de sensor doet de rest. Twijfelen over de juiste temperatuur of instellingen is verleden tijd, dankzij de sensor en het eenvoudige design met slechts 3 knoppen. Handig en slim!
Sneller: door de constante luchtstroom en temperatuur ben jij sneller klaar met föhnen, stylen, volume en krullen creëren. De föhnproducten hebben ongekend krachtige blaaskracht, de krul- en stijltang zijn voorzien van keramische platen die in slechts 1x stylen al optimaal resultaat bieden. Zo heb jij met alle Sensor stylingproducten snel, perfect gestyled haar én meer tijd over voor andere dingen.

Met de BaByliss Sensor stylingstools ben je altijd verzekerd van 5 jaar garantie! Koop nu een BaByliss Sensor stylingtool en ontdek zelf het gemak van onze Sensor.