Creative Föhnborstel met 2 opzetstukken

Details

Typenummer : AS510E

De Creative Roterende Föhnborstel heeft een exclusieve en vernieuwde motor welke stiller is en nog altijd even krachtig is! Door een hoge blaaskracht, krijg je snel een goed resultaat. In het borstelopzetstuk zie je dat de verdeling van de gaatjes boven en onder anders is. Deze verdeling zorgt voor een perfecte én evenredige verdeling van de lucht over de gehele borstel. Daarnaast is door de nieuwe kleinere motor ook het handvat dunner, zodat het prettiger in de hand ligt. Door verdeling van de gaatjes en de constante temperatuur wordt iedere lok even mooi gestyled.

Deze föhnborstel heeft twee borstelopzetstukken; 50 mm keramische borstel met echt everzwijnhaar en 40 mm borstel met zachte nylon haren.

Variations

 • Kies je accessoires
€ 59,90

Add to cart options

Product Actions

Koop bij jouw winkel

Additional Information

Beschrijving

Tutorial


*In deze tutorial wordt gebruik gemaakt van de Sensitive
Roterende Föhnborstel AS540E. We laten deze tutorial zien,
zodat je weet waarvoor de knoppen dienen en het gebruik
van de roterende föhnborstel. De AS510E heeft een twee
roterende borstels; 50 en 40 mm.

Productkenmerken

 • 2 temperatuurinstellingen en snelheden
 • 2 draarichtingen: voor een natuurlijke look
 • Dunner handvat wat prettiger in de hand ligt
 • 50 mm keramische borstel met everzwijnhaar: voor volume.
  • Keramiek zorgt voor: perfecte geleiding door het haar, constante warmte van de borstel.
  • Everzwijnhaar zorgt voor: glad en glanzend haar, maar hebben ook een langere levensduur.
 • 40 mm borstel met nylon haren: voor meer volume bij de haarwortel, de afwerking van je punten of pony, maar ook perfect voor kort haar
 • Coolshot: sluiten van de haarschubben, voor een langdurig resultaat van je styling
 • Ionische functie: voor zacht, glanzend en pluisvrij haar
 • 650 Watt

Vergelijk

FAQ

 • Wat kan ik met een (roterende) föhnborstel creëren?

  Volume of slag, het afwerken van je punten of pony, steil haar met volume of volume bij de aanzet van je wortels. Deze haarstijlen creëer je met verschillende opzetstukken. Lees hieronder welk opzetstuk je nodig hebt, per stijl.

 • Hoe kies ik de juiste (roterende) föhnborstel?

  Als je een föhnborstel wil kopen, neem dan onderstaande punten mee in je overweging:

  • Je hebt roterende föhnborstels en föhnborstels die niet draaien en alleen warme lucht blazen. Dit is maar net wat je zelf fijn vindt. Door de roterende borstel, en zeker in combinatie met echt everzwijnhaar, krijg je een mooi gepolijst effect en gaat je haar meer glanzen.
  • Föhnborstels worden vaak geleverd met diverse opzetstukken: een grote of kleine borstel, harde borstelpinnen of zachte haren (eventueel met everzwijnhaar gecombineerd), een blaasmond, een straighteningopzetstuk of een stijlborstel.
  • Föhnborstels met keramiek zorgen voor een snel, mooi resultaat en beschermen je haar net iets beter.
  • Föhnborstels die ionen vrijlaten zorgen ervoor dat je haar anti-statisch wordt en pluisvrij.

 • Wanneer gebruik ik welke borstel of accessoire bij een föhnborstel?

  De blaasmond
  Droog met de blaasmond vooraf je haar, voordat je aan de slag gaat met de andere opzetstukken. Heb je thuis een föhn, dan kan dit hier uiteraard ook mee.

  De ronde borstels
  Met de ronde borstels maak je een mooie slag of volume in je haar. Óf maak je je punten of pony net wat meer af.

  De stijlborstel
  Hiermee maak je je haar steil, maar wél met volume. Het is anders in vergelijking met een stijltang. Deze plaats je namelijk tussen twee platen, waardoor het ‘strak’ steil wordt.

  Het straighteningopzetstuk
  Hiermee kun je je haar ‘strakker’ steilen dan met de stijlborstel. Dit opzetstuk is ook ideaal om wat meer volume te creëren bij je wortelpunten. Heb je kroes haar? Dan krijg je je haar hier goed steil mee.

 • De borstels van föhnborstels hebben verschillende diameters. Welke kies ik?

  Kort haar:
  30 mm (smalle borstel ook ideaal voor je punten of pony)

  Halflang haar:
  30 mm tot 40 mm

  Lang haar:
  >40 mm

 • Welke opzetstukken heeft de AS510E?

  • 50 mm keramische borstel met everzwijnhaar en flexibele borstelpuntjes: voor volume
  • 40 mm borstel met nylon haren: voor meer volume bij de haarwortel, de afwerking van je punten of pony, maar ook perfect voor kort haar
 • Gaat mijn haar niet in de knoop zitten als ik een roterende föhnborstel gebruik?

  Nee, hoor. Kam je haar goed door en ga lok voor lok te werk. Je kan de föhnborstel indraaien per lok, maar het allermooiste resultaat krijg je door de roterende borstel constant in beweging te houden. Zet de föhnborstel onder of boven je lok en blijf de borstel als het ware naar beneden trekken.

 • Hoe gebruik ik de blaasmond (extra opzetstuk)?

  Haal de kop van de borstel eraf en zet de blaasmond erop. Zet de stylingtool aan en beweeg de blaasmond over je hoofd heen. Houd de föhnborstel met blaasmond wel van je hoofd af, net zoals bij een föhn.

  De blaasmond is ideaal om je haar nog voor het stylen met de andere opzetstukken te drogen.

 • Hoe maak ik met het straighteningopzetstuk steil haar?

  Haal de kop van de borstel eraf en zet het straighteningopzetstuk op de borstel. Zet de stylingtool aan en zet het straighteningopzetstuk onder of bovenop je lok. Plaats je haar tussen de keramieken pinnen en ga langzaam langs je haarlok naar beneden.
  Onder je lok: de punten van je haar bewegen naar binnen. Boven je lok: de punten van je haar bewegen naar buiten.

 • Hoe maak ik volume bij de wortels met het straighteningopzetstuk?

  Haal de kop van de borstel eraf en zet het straighteningopzetstuk op de borstel. Zet de stylingtool aan en zet het straighteningopzetstuk onder je lok zo dicht mogelijk tegen de wortels aan van je haar. De keramieken pinnen wijzen naar boven. Beweeg op deze plek een beetje heen en weer voor wat extra volume.
  Maak het eventueel af door wat droogshampoo of volumepoeder onder je lok te sprayen / plaatsen. Zo behoud je echt de gehele dag de volume.

 • Moet ik mijn haar borstelen voor ik een föhnborstel gebruik?

  Om gemakkelijk door je haar te glijden en voor het behoud van je haar, adviseren we je van tevoren je haar te borstelen of kammen.

  .

 • Sommige föhnborstels van BaByliss hebben bovenin de borstel minder gaatjes dan onderin. Waarom is dit?

  Dit is de allernieuwste ontdekking en innovatie van BaByliss! De motor van de föhnborstel zit in het handvat en blaast warme lucht naar boven - naar het uiteinde van de borstel toe. De lucht wordt daar weer teruggekaatst de borstel in. Als de gaatjes evenredig zijn verdeelt over de gehele borstel, dan krijg je bovenin de meeste warme lucht en onderin wordt het minder. Door in de nieuwe borstel bovenin minder gaatjes te plaatsen, dan onderin wordt door de kracht van de motor overal evenveel lucht verspreidt. Zo wordt iedere lok, over de gehele breedte, even mooi gestyled.

 • Wat doen ionen precies?

  De ionen die door de borstel worden opgewekt neutraliseren de statische electriciteit die ontstaat wanneer we onze haren kammen. Zo worden je haren zachter en stralender en het blijft ook nog eens anti-statisch en pluisvrij.

 • Waar is het keramiek voor?

  Keramiek zorgt ervoor dat de borstel extra zacht door het haar glijdt en het zorgt tevens voor een gelijke verdeling van de warmte over de gehele borstel. Zo wordt je lok op iedere plek even mooi.

 • Kan ik een föhnborstel gebruiken bij nat haar?

  Ja! Je kunt de föhnborstel ook bij nat of vochtig haar gebruiken. Heb je haast of geen geduld? Droog dan je haar voor met het blaasmondopzetstuk (indien die bij jouw föhnborstel zit) of gebruik een föhn.

Een kleine tip Je kan een roterende föhnborstel per lok indraaien en vasthouden, maar de truc is om in beweging te blijven met de borstel. Zo wordt je haar mooi gepolijst en komt je haar niet in de knoop.