BaByliss for Men biedt mannen professionele oplossingen voor het laten uitkomen van hun stijl en voor het vergemakkelijken van het dagelijks leven.

Ontdek nu onze producten voor haar, baard en voor de rest van het lichaam

Ontdek onze producten

Het verzorgen van je baard

De basis voor een verzorgde baard is altijd hetzelfde en omvat drie stappen: nauwkeurig trimmen, kammen en hydrateren.

Het verschil tussen de ene lengte van de baard en de andere is vooral de tijd die je aan je baard besteedt. Korte baarden moet je vaker bijwerken dan lange baarden. In alle gevallen geldt: vergeet niet om je baard te trimmen om je baard dunner te maken en om hem in model te houden. Je zult het verschil zien.

 • Stap #01

  Bepaal goed de trimhoogte (de gewenste lengte van je baard)

 • Stap #02

  Maak je baard dunner en houd hem in model

 • Stap #03

  Hydrateren

Adviezen, innovaties ...

Het beste van BaByliss For Men

Nieuwe
tondeuses

Ontdek de 8 nieuwe In Control tondeuses van BaByliss For Men, met elk unieke specificaties. Zo is er voor iedereen de ideale tondeuse.

Het nieuwe design van de opzetkammen, de ‘geknikte’ kop in de tondeuse en het 360° wiel garanderen meer nauwkeurigheid, een betere ergonomie en ligging in de hand. De professionele motor en de extra brede messen van 100% RVS zorgen voor een perfect en snel resultaat. Heb je woest of stug haar óf wil je een duurzamer exemplaar kies dan één van de modellen met Wtech Microcut-technologie. Messen met een W-vorm, welke meer grip hebben op het haar.

Voor een ongeëvenaard resultaat. Wie een nog robuuster en duurzamer exemplaar zoekt, kan terecht bij de modellen met Full Metal-messen en Micro Cut-technologie.

 • img

  Eenvoudig en precies in te stellen wiel

 • img

  Wtech Micro Cut-technologie

 • img

  Ergonomisch design

img