BaByliss for Men is dé specialist in tondeuses, baardtrimmers, grooming sets en precisietrimmers. We zijn er voor de man die graag ‘in control’ is, goed verzorgd voor de dag komt en bewust kiest voor de beste kwaliteit. BaByliss for Men heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige, krachtige en innovatieve producten.

Zo is er binnen het BaByliss for Men assortiment voor ieder wat wils: of je nu gaat voor gladgeschoren of een getrimde driedagenbaard.

Ontdek onze producten

BaByliss for Men

BaByliss werd opgericht door een Franse kapper René Lelièvre. Hij runde in de jaren ’60 een kapsalon in Parijs en ontwikkelde als eerste een elektrische krultang. Samen met zijn zakenpartner Feldlum richtte hij BaByliss op. De heer Feldblum had voor die tijd ingenieuze ideeën qua marketing en distributie en zo wisten zij deze innovatie op grote schaal aan te bieden aan consumenten.

Onze producten blinken uit in snijd-performance van de messen, de precisie door de scherpte, de vorm en manier van slijpen van de messen. Daarnaast worden hoogwaardige materialen gebruikt welke krachtig zijn (zoals bijvoorbeeld de motoren) en een lange levensduur hebben. Het juiste design en de beste techniek zorgen ervoor dat jij ‘in control’ blijft. Door onze jarenlange ervaring zien kappers, stylisten en barbieren ons ook als het premium merk.

 • Stap #01

  Kam je baard

 • Stap #02

  Bepaal de trimhoogte (de gewenste lengte van je baard)

 • Stap #03

  Verzorg je baard door na het trimmen te hydrateren

Adviezen, innovaties ...

Het beste van BaByliss For Men

Nieuwe
tondeuses

Ontdek de 8 nieuwe In Control tondeuses van BaByliss For Men, met elk unieke specificaties. Zo is er voor iedereen de ideale tondeuse.

Het nieuwe design van de opzetkammen, de ‘geknikte’ kop in de tondeuse en het 360° wiel garanderen meer nauwkeurigheid, een betere ergonomie en ligging in de hand. De professionele motor en de extra brede messen van 100% RVS zorgen voor een perfect en snel resultaat. Heb je woest of stug haar óf wil je een duurzamer exemplaar kies dan één van de modellen met Wtech Microcut-technologie. Messen met een W-vorm, welke meer grip hebben op het haar.

Voor een ongeëvenaard resultaat. Wie een nog robuuster en duurzamer exemplaar zoekt, kan terecht bij de modellen met Full Metal-messen en Micro Cut-technologie.

 • img

  Eenvoudig en precies in te stellen wiel

 • img

  Wtech Micro Cut-technologie

 • img

  Ergonomisch design

img