Tondeuses Met welke tondeuse ben jij in control?

Typenummer : E980E, E985E

De nieuwe BaByliss for Men In Control-collectie bestaat uit acht hoogwaardige tondeuses (E755E,E785E, E795E, E970E, E971E, E972E, E980E, E985E). Alle tondeuses zijn gemaakt van 100% RVS en hebben een nieuw ergonomisch design. Wil jij het allerbeste in huis halen? Kies dan voor de E980E of E985E. Bepaal welke specificaties jij belangrijk vindt en kies welke tondeuse bij jou past.

Koop
 • Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 3 werkdagen in huis

 • 30 dagen bedenktijd

 • Gratis verzending vanaf € 25,-

 • Gratis retour

 • 2 tot 5 jaar garantie

40 lengte-instellingenmet 0,6 mm precisie

Een professioneel design gecombineerd met de beste performance!

Het ‘geknikte’ ontwerp zorgt voor betere positie op je hoofd. Hiermee belast je minder je pols en ligt de tondeuse prettiger in je hand.

De extra grote messen van 45 mm zijn gemaakt van 100% RVS (roestvrij staal). De messen zijn elektrochemisch geslepen. Een vrij technisch proces, maar door deze manier van slijpen kan er een betere vorm worden gegeven aan de messen. Je kan door te slijpen (in plaats van te stansen) de messen bewerken vanuit verschillende hoeken. Zo heeft de tondeuse een betere grip op het haar, zijn de messen bovendien super scherp en ben jij tot wel 3x efficiënter* je haar aan het knippen.

De tondeuse is stevig en robuust door de gebruikte materialen en de constructie. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor intensief gebruik. De messen zijn verwijderbaar en onder de kraan afspoelbaar. Zo houd je je product goed schoon en gaat hij langer mee.

*vergeleken met andere tondeuses in de markt - GFK juni 2017.ALTIJD IN CONTROL Met de snellaad-functie laadt de accu volledig op in slechts 2 uur !

PRECISIE OP ZIJN BEST!

Zelfs met natte handen heb je een goede grip op het draaiwiel, hierdoor voorkom je dat de lengte ineens verspringt. Het 360° wiel maakt een nauwkeurigheid van 0,6 mm mogelijk, met 5 standen tussen 0,6 en 3 mm.

Met de 8 meegeleverde opzetkammen kies je uit 45 lengte-instellingen. Opbergen doe je het product en alle accessoires in de meegeleverde koffer.

img img

COMFORT EN ERGONOMIE

  img

 • 100% RVS 45 mm breed • Geknikte kop • 360° wiel met extra grip • LCD-display Sneloplaad-functie (2 uur laden = 90 min gebruik)


EENVOUDIG IN GEBRUIK

1

Kies de gewenste opzetkam

2

Stel de gewenste lengte-instelling in met het 360°wiel

3

Houd de tondeuse vlak als je ‘m door je haar haalt

4

Na gebruik: verwijder het mes en spoel deze af onder de kraan

Kies wat het beste bij jou past

In Control Tondeuse Intense

In Control Tondeuse Intense Extra brede messen (45 mm), bruikbaar met/zonder snoer (75 min.) 8 opzetkammen en 45 lengte-instellingen

€ 69,90
Koop bij jouw winkel
In Control Tondeuse Intense XL

In Control Tondeuse Intense XL Extra brede messen (45 mm), bruikbaar met/zonder snoer (90 min.), snel laden (2 uur), 8 opzetkammen en 40 lengte-instellingen

€ 89,90
Koop bij jouw winkel

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Hoe kies ik een tondeuse?

  Meerdere keuzecriteria zijn belangrijk wanneer je een tondeuse wilt uitzoeken: de gewenste kniphoogte (lengte instelling), de precisie van het knippen, de duurzaamheid van de messen en gebruik van het product met of zonder snoer. Ook hoe lang je zonder snoer met het product kan werken en de extra accessoires kunnen belangrijk voor je zijn. Denk aan een opbergetui, schaar, precisietrimmer of kam. De filters op onze website helpen je om bij de juiste tondeuse te komen.

 • Waar staat Wtech MicroCut voor?

  BaByliss For Men slijpt alle messen. Door de messen te slijpen kun je vanuit verschillende hoeken een betere snijvorm creëren. Ze krijgen als het ware een 3D-vorm en hierdoor heb je meer snijdoppervlakte. Wtech MicroCut is gepatenteerd door BaByliss For Men. Als je naar de messen kijkt welke Wtech MicroCut hebben, dan zie je een W-vorm. Deze vorm biedt een betere grip op de haren en zo kun je in één beweging alle het haar in één keer verwijderen. Doordat ze worden geslepen zijn ze ook nog eens extra sterk en kan er een preciezere afwerking worden gecreëerd. 25% sneller klaar, een betere afwerking. Zo houd jij iedere ochtend of avond tijd over voor andere leuke dingen. Goed om te weten; deze messen zijn zelf smerend, verwijderbaar en afspoelbaar onder de kraan.

 • Waarom zou ik een tondeuse van BaByliss For Men kopen?

  Tondeuses van BaByliss For Men staan bekend om hun goede gebruikerservaringen:

  • Betere snijd-perfomance van de messen
  • Precisie door de scherpe messen, het snijdoppervlakte en de instelbare trimhoogtes
  • Levensduur door de krachtige motor + hoogwaardige materialen
  • Design & techniek zorgen voor gemak tijdens het gebruik van het product

Een kleine tip Om snel te knippen gebruik je de tondeuse licht vochtig of droog haar.