BaByliss review voorwaarden

< Terug naar Home
 • BaByliss review voorwaarden

  Zodra je een review hebt ingediend, wordt deze direct op de website geplaatst. Bij plaatsing van jouw review op BaByliss.nl worden je naam, plaatsingsdatum, het aantal sterren en je ervaring getoond. Na plaatsing controleert BaByliss Nederland de review. Voldoet een review niet aan de kwaliteitseisen, dan wordt deze door BaByliss Nederland van de website verwijderd.

  Bij het plaatsen van een review, gelden de volgende kwaliteitseisen:

  • Een review dient volledig en voldoende onderbouwd te zijn.
  • De inhoud en afzender van een review moeten betrouwbaar zijn. BaByliss.nl heeft het recht om dit steekproefsgewijs te controleren.
  • Een review dient met een geldig e-mailadres te zijn geschreven. BaByliss Nederland heeft het recht om een review te verwijderen wanneer blijkt dat het opgegeven e-mailadres niet bestaat of niet naar behoren functioneert.
  • Een review mag geen beledigend, suggestief en/of aanstootgevend taalgebruik bevatten.
  • In een review mogen geen e-mailadressen, telefoonnummers en/of website url’s worden vermeld.
  • Het is niet toegestaan een review te plaatsen welke opzettelijk foutief, onnauwkeurig of beledigend is of zo kan worden ervaren door BaByliss Nederland of derden. Hieruit voortvloeiend is het dan ook niet toegestaan om opzettelijk de beoordelingsscore van een product te manipuleren door het plaatsen van een of meerdere foutieve en/of onnauwkeurige reviews.
  • Het is niet toegestaan tekstmateriaal van derden te plaatsen waarop auteursrecht rust. Dit is enkel toegestaan wanneer de auteur hier toestemming voor heeft gegeven.

  BaByliss Nederland heeft het recht om reviews te gebruiken voor haar eigen promotiedoeleinden; zo heeft BaByliss Nederland onder andere het recht om je review te delen op BaByliss.nl en op social media kanalen van BaByliss Nederland.

  Wil je dat een door jouw geplaatste review wordt verwijderd, dan kun je hierover contact opnemen met BaByliss Nederland via het contactformulier op de website. Je review wordt dan verwijderd van BaByliss.nl.

  BaByliss Nederland heeft het recht om deze voorwaarden op ieder gewenst moment te wijzigen, of om een review om haar moverende redenen van de website te verwijderen.

  Deze voorwaarden zijn onderworpen aan en worden uitgelegd naar Nederlands recht.

 • Versie 10 november 2017.