BaByliss wil graag dat vrouwen op een eenvoudige manier, thuis de mooiste looks kunnen creëren. Jouw haar in een handomdraai in model. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen.

Ontdek onze producten

BaByliss

Ons verhaal begint bij de passie van de Franse kapper René Lelièvre. Hij runde in de jaren ’60 een kapsalon aan de Avenue Emile Zola in Parijs. Hij ontwikkelde als eerste een elektrische krultang en richtte BaByliss op. De twee ‘B’s in onze naam vormen een knipoog naar Brigitte Bardot. Hét stijlicoon van de ‘sixties’ en René zijn muse.

Door onze jarenlange ervaring zien kappers en stylisten ons als een premium merk. Zo ontwikkelden we als eerste een föhn met een AC-motor. Kwamen we in 2015 met een nieuwe innovatie; een digitale föhn. En in september 2017 verrassen we je met de allernieuwste ontwikkeling; een sensor föhn!

 • Curl Secret 2

  2 opzetstukken voor compacte of luchtige krullen

 • Hot Straightening Brush

  Natuurlijk steil haar in één borstelbeweging

 • Fast & Style stijltang

  Perfect steil haar of een mooie bos krullen

Adviezen, innovaties ...

Het beste van BaByliss

De Hot Straightening
Brush

Referentie: HSB100E

Het is onnodig om je haren te borstelen voordat je de Hot Straightening Brush stijlborstel gebruikt.

De buitenste borstelpinnen halen je haar voorzichtig uit de knoop, zonder het te beschadigen en zonder dat je haren blijven haken. De siliconen pinnen zorgen er vervolgens voor dat je haren zo dicht mogelijk bij de warmte-elementen zitten zonder aan je haren te trekken..

 • Ionische functie om er voor te zorgen dat je haar niet statisch en pluizig wordt, en om een zacht en glanzend resultaat te garanderen!

  +
 • 3 verschillende borstelpinnen voor een perfect resultaat

  +
 • LED weergave van de temperatuur

  +
 • 3 temperaturen : 160°C, 180°C, 200°C voor alle haartypen

  +

Deel jouw stijl

Jouw BaByliss momenten

Jouw nieuwe kapsel. De dag dat je experimenteerde met krullen. De dag dat je ging voor een pony. Je trouwkapsel of kapsels tijdens het uitgaan. De accessoires die het verschil maakten...

#BaBylissNederland