BaByliss wil graag dat vrouwen op een eenvoudige manier, thuis de mooiste looks kunnen creëren. Jouw haar in een handomdraai in model. Zo houd je meer tijd over voor andere dingen.

Ontdek onze producten

Het begon allemaal in Parijs…

Ons verhaal begint bij de passie van de Franse kapper René Lelièvre. Hij runde in de jaren ’60 een kapsalon aan de Avenue Emile Zola in Parijs. Hij ontwikkelde als eerste een elektrische krultang en richtte BaByliss op. De twee ‘B’s in onze naam vormen een knipoog naar Brigitte Bardot. Hét stijlicoon van de ‘sixties’ en René zijn muse.

Door onze jarenlange ervaring zien kappers en stylisten ons als een premium merk. Zo ontwikkelden we als eerste een föhn met een AC-motor. Kwamen we in 2015 met een nieuwe innovatie; een digitale föhn. En in september 2017 verrassen we je met de allernieuwste ontwikkeling; een sensor föhn!

  • Curl Secret 2

    2 opzetstukken voor compacte of luchtige krullen

  • Hot Straightening Brush

    Natuurlijk steil haar in één borstelbeweging

  • Fast & Style stijltang

    Perfect steil haar of een mooie bos krullen

Adviezen, innovaties ...

Het beste van BaByliss

Nieuwe
stijltangen

Dik, dun, breekbaar of pluis haar. Iedere vrouw heeft een andere stylingtool nodig voor het haar. BaByliss ontwikkelde 6 nieuwe stijltangen, zodat jij kan kiezen wat het beste is voor jouw haar. Van een eenvoudig model met één temperatuurinstelling tot een innovatieve stijltang met een sensor welke meet hoe dik jouw haar is en de beste temperatuur voor jou kiest. Met iedere stijltang, altijd het mooiste resultaat.

Deel jouw stijl

Jouw BaByliss momenten

Jouw nieuwe kapsel. De dag dat je experimenteerde met krullen. De dag dat je ging voor een pony. Je trouwkapsel of kapsels tijdens het uitgaan. De accessoires die het verschil maakten...

#BaBylissNederland