SENSOR FÖHN

Typenummer : 6500FRE

Ontdek de eerste slimme föhn! De Digital Sensor Föhn denkt mee:
beheerst de temperatuur, herkent de gebruikte opzetstukken en
past de luchtstroom hierop aan. Jij kiest je opzetstuk en de
Digital Sensor Föhn doet de rest.

Products

SENSOR FÖHN

SENSOR FÖHN

Typenummer : 6500FRE

Aantal : 1

Op voorraad

€ 145,00
Koop bij jouw winkel
 • img

  Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 2 werkdagen in huis

SENSOR
FÖHN

Sensor denkt mee, zodat jij door kan

De Sensor in de föhn past automatisch de luchtdruk en temperatuur aan voor een snel én duurzaam resultaat, zonder het haar te beschadigen.

Krachtige en constante luchtstroom, gecombineerd met een nieuwe motor, voor het beste resultaat.

Dankzij de Sensor-technologie genereert de föhn een constante luchttemperatuur van 70 graden die het haar veilig en snel droogt.

Inclusief drie opzetstukken om jouw favoriete looks te creëren. De Sensor föhn denkt mee, zodat jij door kan.

Innovatieve technologie

voor het beste resultaat

Aanzuiging, compressie en voorstuwing
vindt allemaal plaats binnen de motor. Dit creëert een constante én zeer krachtige luchtstroom voor het beste resultaat.

Mooi , glanzend en sterk haar

70°C
De ideale temperatuur om het haar
te drogen zonder te beschadigen
Sensor-technologie en nieuwe
generatie EC motor
Ionische functie die
statische elektriciteit
neutraliseert voor glanzend,
zacht en soepel haar

SLIM, MAAR EASY TO USE

De eerste slimme föhn die met je meedenkt

54 m/s

Professionele blow-dry ervaring

dankzij het precieze opzetstuk

40 m/sec

Glanzend gestijld haar

met het geconcentreerde styling-opzetstuk

3 m/sec

Natuurlijke krullen

met de Sensor diffuser

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en van een klassieke föhn (DC-motor)?

  De motoren van een professionele föhn bieden een betere prestatie en hebben een langere levensduur, beter en langer dan die van klassieke föhns.

  De klassieke DC-motor heeft een levensduur tot en met 500 drooguren. Zijn prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in vorm brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/u en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug bij de Expert reeks.

  De professionele AC-motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2000 drooguren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken om technische en professionele vormen te maken. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/u) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van professionele digitale motoren is revolutionair. Zijn uitzonderlijke prestaties (10000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/u) zorgen voor een constante temperatuur lager dan 70°C, de ideale temperatuur om het haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van het haar te behouden. De droogtemperatuur is sneller dan 30%. De 6500FRE, 6000E en de 6100E hebben deze revolutionaire motor.


 • Hoeveel Watt verbruikt een föhn?

  Laten we een einde maken aan dit vooroordeel!
  Het aantal Watt bepalen de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er aan de luchtsnelheid wordt gerefereerd in plaats van aan het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, hoe sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waartoe dient deze?

  Ionen zijn elektrisch geladen delen die vrij komen. Deze zorgen voor anti-statisch en pluisvrij haar. De digitale föhns en föhns met AC-motor van BaByliss zijn uitgerust met een ionische functie.

 • Waar dient de blaasmond voor? Wat is het verschil tussen 4,6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precieze vormen zoals het föhnen of het bijwerken van de puntjes. Hoe dunner de blaasmond is, hoe preciezer je je haar kunt vormgeven. Hij is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een zwakke temperatuur.
  De grote blaasmond kan de haarvezel efficiënt stijlen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een zwakke temperatuur.

 • Hoe moet ik de diffuser van mijn föhn gebruiken?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en golving in je haar te behouden wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lage luchtsnelheid met de veilige temperatuur van 70°C van de digitale föhn, om ze te onthullen.

Een kleine tip Tip om tijd te besparen tijdens het drogen: droog je haren van te voren zonder een opzetstuk te gebruiken.