Pro Digital Föhn

Typenummer : 6000E

De ultieme bescherming voor je haar met de Pro Digital Föhn 6000E van BaByliss! Met deze innovatieve föhn droog je je haren snel en veilig. De digitale motor zorgt voor een constante temperatuur van 70°C en een hoge blaaskracht. Door de hoge blaaskracht is een hogere temperatuur niet nodig. Je bent snel klaar en op deze temperatuur bescherm je het haar het meest.

Products

Pro Digital Föhn

Pro Digital Föhn

Typenummer : 6000E

Aantal : 1

Op voorraad

€ 149,90
Koop bij jouw winkel
 • img

  Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 2 werkdagen in huis

-32% droogtijd

Pro Digital Föhn:
snel en veilig je haar drogen

Deze professionele föhn is ideaal voor dun, kwetsbaar of gekleurd haar of voor iedereen die zijn haar goed wil beschermen. De digitale motor zorgt voor een constante temperatuur van 70°C en een hoge blaaskracht van 208 km/uur. Door deze hoge snelheid, heb je ook geen hogere temperatuur nodig en bescherm je je haren dus optimaal. De ionische functie maakt je haar antistatisch, glad en glanzend. Zonder pluis! Krijg snel een mooi geföhnd kaspel bij gebruik van één van de twee mondstukken of creëer krullen met behulp van de grote diffuser.

Veelgestelde vragen Hoeveel Watt gebruikt een föhn? Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze? Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn? Bekijk de antwoorden

Geavanceerde technologie

speciaal voor jouw haar

Droog je haar veiligJe haar drogen is het laten verdampen van het water op je haar en iedereen weet dat een föhn bij dit proces kan helpen. Teveel hitte kan echter de haarvezels beschadigen. Je haar verliest zijn natuurlijke glans en hydratatie en wordt hierdoor slap en breekbaar. Wij vrouwen willen toch blijven föhnen, dus adviseren wij jou een föhn te kiezen met een lage temperatuur en een hoge blaaskracht. Door de combinatie van deze twee, föhn je veilig je haren op een snelle manier.

De hoeveelheid Wattage is niet belangrijkVeel mannen en vrouwen kijken bij de aanschaf van een stylingtool naar de hoeveelheid wattage. Wattage bepaalt het energieverbruik van een föhn en zegt niets over de kracht van de föhn. Kijk hiervoor naar de blaaskracht / luchtsnelheid (aantal kilometer per uur) wat de föhn blaast. Hoe hoger de snelheid, hoe eerder je haar droog is.

Wat zijn ionen?Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes. Deze worden door veel föhns vrijgelaten en zorgen ervoor dat je haar anti-statisch wordt. Heb jij enorm pluis haar? Check dan of je föhn wel ionisch is. Je haar wordt minder pluizig, glanzender en gladder!

Pro Digital Föhn 6000E staat voor: je haar verzorgen in combinatie met snel drogen. De droogprestaties van de föhn zijn gemeten door de droogsnelheid in het aantal gram wat per minuut wordt verdampt (g/min).1.
De Pro Digital Föhn 6000E bereikt de hoogste prestatie in de markt met een droogsnelheid van 5.68 g/min, dit is zo'n 32% sneller. **.

De föhn produceert een luchtflow met een ideale temperatuur van 70° C (vergeleken met meer gangbare föhns is dit normaal 85-100°C) voor meer bescherming van het haar. Het staat hierdoor niet bloot aan temperaturen die het haar beschadigen.

1. IEC61855 norm
*Dan gangbare föhns
** Vergeleken met de gemiddelde föhns van BaByliss PRO

Zo krijg jij mooi gestyled haar Voor een nauwkeurige styling van het haar, maak je gebruik van een blaasmond. Zo kun jij de lucht geconcentreerder uit de föhn laten komen. Alle kappers weten dat de fijnheid van een blaasmond en de kracht de sleutel zijn voor haarstyling. De Pro Digital Föhn 6000E geeft jou een veilige en snel een professioneel resultaat.

kenmerkenVoor het mooiste haar

 • Snel drogen

  Blaaskracht / luchtsnelheid van 208 km/uur. Incl. turbofunctie

 • Stylen zoals bij de kapper

  Twee blaasmonden: 4 X 75 mm en 6 X 90 mm

 • Veilig drogen

  Constante maximale temperatuur van 70°C

samengevat

 • Digitale motor voor de beste prestaties en een lange levensduur
 • Snel drogen door de blaaskracht / luchtsnelheid van 208 km/uur
 • Veilig drogen door de maximale temperatuur van 70°C
 • 8 snelheden/temperaturen
 • Coolshot: koude lucht knop voor een langdurige styling
 • Turbofunctie
 • Ionische functie: voor anti-statisch, glad en glanzend, pluisvrij haar
 • Accessoires: 2 ultradunne blaasmonden van 4 mm en 6 mm voor een precieze styling en 1 diffuser voor krullen of het behoud van je krullen
 • Afneembaar filter: makkelijk reinigen
 • Extra-lang snoer: 2,8 m
 • Zeer licht: 443 gram
 • 5 jaar garantie
 • 2200 W

ontdek de Pro Digital Föhn in 4 stappen

1

Drogen

Begin met het drogen van je haar zonder een opzetstuk (blaasmond of diffuser) te gebruiken

2

Zorg voor je krullen

Houd het effect van natuurlijke krullen door de diffuser te gebruiken

3

Nauwkeurige styling

Style je haar op professionele wijze met de blaasmond van 4 of 6 mm

4

Turbo functie

Voor sneller drogen en in model brengen van het haar

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale en klassieke föhn?

  De digitale motoren in een föhn bieden een betere prestatie en hebben een langere levensduur, dan die van klassieke föhns.

  De klassieke motor heeft een levensduur tot 500 drooguren. Zijn prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in vorm brengen van je haren met een maximale blaaskracht van 95 km/u en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm.

  Een AC-motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 drooguren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken om op een professionele manier je haren te stylen, net zoals bij de kapper. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een hoge blaaskracht (tot wel 170km/u) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm).

  De laatste ontwikkeling op het gebied van motoren, zijn digitale motoren. Deze motoren gaan langer mee (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/u) en kunnen zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. De ideale temperatuur om het haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van het haar te behouden. Door de hoge blaaskracht (208 km/u) ben je 30% sneller klaar. BaByliss heeft twee föhns met een digitale motor. De Pro Digital Föhn (6000E) en de Sensor Föhn (6500FRE).


 • Hoeveel Watt verbruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de kracht van een stylingtool
  Wattage geeft het energieverbruik aan van de stylingtool, maar niet de temperatuur of de blaaskracht. Indien je op zoek bent naar een krachtige föhn kijk dan naar de snelheid uitgedrukt in kilometer per uur (km/u). Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je haar droog is.

 • Wat is de ionische functie van een föhn?

  Ionen zijn negatief statisch geladen delen die vrijkomen. Een föhn die ionen vrijgeeft, zorgt ervoor dat je haar anti-statisch en pluisvrij wordt.

 • Waar dient de blaasmond voor? Wat is het verschil tussen 4,6 en 10 mm?

  Een blaasmond gebruik je als je het haar wil stylen met bijvoorbeeld een borstel. Zo creër je een mooie slag onderaan je kapsel of werk je de puntjes mooi bij. Hoe dunner de blaasmond is, hoe preciezer je het haar kunt vormgeven.

 • Hoe gebruik ik een diffuser?

  Wil jij de natuurlijke vorm van je krullen of slag behouden gebruik dan een diffuser. Plaats een lok in de diffuser en zet de föhn met diffuser tegen je hoofd aan. Of hang voorover gebogen met je hoofd, zodat je haren hangen en richt de diffuser op je haar en breng wederom richting je hoofd.

Een kleine tip Droog je haren zonder het gebruik van een mondstuk.