IPL Homelight® Pistol

Typenummer : G946E, G960E

Dankzij de ontharingstechniek met IPL-lichtpuls (Intense Pulsed Light), zorgt het Homelight ontharingsapparaat van BaByliss ervoor dat ongewenste haargroei op milde en pijnloze wijze verwijderd wordt, gewoon thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving. De BaByliss Homelight zorgt voor een huid die langdurig glad en zacht blijft.

Koop
 • Betaal vellig en snel met iDEAL

 • Binnen 3 werkdagen in huis

 • 30 dagen bedenktijd

 • Gratis verzending vanaf € 25,-

 • Gratis retour

 • 2 tot 5 jaar garantie

90%* minder
haargroei na 8 sessies *Klinische studie in 2013 onder
49 personen met huidtypes I tot V.

GEEN ZORGEN VOOR
LANGE TIJD. écht lang

Ben je helemaal klaar met lichaamshaar dat 2 dagen na het scheren alweer begint terug te groeien? Overweeg dan één van de BaByliss IPL Homelight producten om 90% blijvend minder haargroei te ervaren na 8 sessies.

Het licht van de IPL Homelight biedt meer comfort tijdens lichaamsontharing en je bent in een mum van tijd klaar. Je gelooft het bijna niet, maar in slechts 10 minuten ben je al klaar met de helft van je benen!

Maak je je zorgen over de gevoelige lichaamsdelen? Met IPL Homelight bereik je ook eenvoudig kleinere huidoppervlakten met behulp van een speciaal opzetstuk. Ideaal voor het gezicht!

Verzwakt door de felle lichtflitsen, zullen de haartjes langzaam uit beginnen te vallen. Je kunt op die manier steeds wat meer tijd tussen de sessies opbouwen.

Dankzij de speciale Quartz lamp, gaat je IPL Homelight product heel lang mee zonder zijn kracht te verliezen.

veelgestelde vragen Mag ik in de zon tijdens mijn behandelingen met IPL Homelight? Hoe kan ik mezelf het beste ontharen tussen de IPL sessies door? Na hoeveel tijd kan ik resultaat verwachten? Hoe voelt het?
bekijk de antwoorden

Een bewezen technologie

Jouw veiligheid en de zorg voor jouw huid zijn onze prioriteit

Jarenlang dermatologisch getest,IPL Homelight wordt al 20 jaar door BaByliss onderzocht in samenwerking met gecertificeerde laboratoria en dermatologen. Middels een klinische studie worden alle producten getest. De IPL Homelight van BaByliss beschikt over een filter die 100% schadelijke uv-straling tegenhoudt. De contactsensor zorgt ervoor dat het product alleen flitst als er daadwerkelijk contact is met de huid.

Maximale veiligheidIPL Homelight is geschikt voor mannen en vrouwen (18+). Het is niet geschikt voor de donkere huid (phototype VI) of voor haar met weinig pigment, zoals grijs, blond en rood haar. Voor extra veiligheid is de nieuwste BaByliss IPL Homelight; G960E IPL Homelight Sensor, voorzien van een unieke huidskleur sensor. Dit speciale beveiligingsmechanisme controleert de huidskleur voor de behandeling start. Dit type BaByliss IPL Homelight geeft alleen een lichtflits af wanneer de huidskleur hiervoor geschikt is (huidtypes I tot V).

Hoe bereid ik mijn huid voor op IPL Homelight?Voor een effectieve behandeling zorgt u ervoor dat uw huid schoon en geschoren is. Niet epileren tussen de sessies, dit verstoort het ontharingsproces. Wanneer het haar wordt geëpileerd is er ook geen melanine meer aanwezig. Wanneer er geen melanine aanwezig is, kan er ook geen behandeling plaatsvinden. Daarom raden wij aan om tussen de behandelingen door de ongewenste haartjes af te scheren.

haarkleur

huidskleur

 
Grijs / Wit
 
 
 
 
 
 
Rood
 
 
 
 
 
 
Blond
 
 
 
 
 
 
Donkerblond
 
 
 
 
 
 
Bruin
 
 
 
 
 
 
Donkerbruin
 
 
 
 
 
 
Zwart
 
 
 
 
 
 
 

Dit product is geschikt voor je

Kies toch voor een epilator of ladyshave

Met de grote lamp oppervlakte, minimaal 3cm2, kun je het gewenste lichaamsgebied met 2 standen behandelen:
- Precisie modus voor het gezicht en de gevoelige lichaamsdelen
- Constante flitsmodus voor grotere oppervlakten, zoals de benen
Goed om te weten: de oppervlakte van de lamp kan worden verkleind naar 1,5cm2 voor het behandelen van kleinere lichaamsgebieden.

Quartz Technologie De Quartz lamp gaat zeer lang mee (tot 300.000 flitsen is de effectiviteit van de lamp zelfs 100% gegarandeerd). Hierdoor zijn uitgebreide ontharingsprogramma’s en het delen van de IPL met meerdere personen dus geen enkel probleem.

kenmerken Langdurig een zachte huid

 • het lichaam

  Om zo min mogelijk tijd te verspillen aan het ontharen van je lichaam heeft IPL Homelight ook een Gliss mode. Dit is een continue flitsmodus, waardoor je nog sneller klaar bent.

 • het gezicht

  Voor de gevoelige lichaamsdelen is meer precisie nodig. Hiervoor gebruik je de handmatige flitsmodus, zodat je zelf meer controle hebt.

samengevat

 • Getest onder dermatologisch toezicht
 • Pijnloos ontharen van lichaam en gezicht
 • 90% minder haargroei na 8 sessies*
 • 300.000 flitsen, 100% effectiviteit gegarandeerd
 • 100% UV vrij
 • 5 instelbare intensiteitsniveaus
 • Contactdetector: flitst pas als er contact met de huid is
 • Flitsoppervlak van 3cm3 voor een snelle behandeling
 • Glide mode: continue flitsmodus voor grotere oppervlakten en meer snelheid
 • Handmatige flitsmodus voor extra precisie
 • Gepersonaliseerde coach via de speciale Homelight App
 • De verschillen? G945E: geschikt tot 200.000 flitsen, G946E: geschikt tot 300.000 flitsen, G960E: geschikt tot 300.000 flitsen en incl. sensor! Voor automatisch advies op basis van je huidskleur

Kies wat het beste bij jou past

G946E: IPL Homelight Connected

G946E: IPL Homelight Connected 300.000 flitsen

€ 349,90
Koop bij jouw winkel
G960E: IPL Homelight Sensor

G960E: IPL Homelight Sensor Sensor detecteert automatisch het huidtype. 300.000 flitsen + 2 verwisselbare opzetstukken

€ 269,90
Koop bij jouw winkel

Homelight® Connected Vertrouw op je personal coach

Het is niet meer nodig om de datum van je behandelingen te noteren om je te helpen herinneren aan deze behandelingen. De speciale Homelight Connected app doet dit voor jou en zorgt zo voor extra comfort en veiligheid, met in het bijzonder:

 • Een vragenlijst met betrekking tot de veiligheid
 • De planning van en een herinnering aan de behandelingen
 • Een follow-up ontharingsprogramma per zone
 • De opslag van al je gegevens

FAQ, tips en adviezen

BaByliss beantwoordt jouw vragen

 • Mag ik in de zon zitten tijdens het ontharen met IPL Homelight®?

  BaByliss raadt je aan om niet in de zon te gaan zitten met een zone die net onthaard is met behulp van IPL. Het gebruik van zelfbruiners is ook af te raden. BaByliss raadt je aan om voldoende zonnebrand te smeren op de behandelde zones na het behandelen met IPL, voordat je de zon in gaat. Belangrijk: als je net hebt liggen zonnen, houdt dan rekening met de lichtintensiteit instelling (aagepast aan je nieuwe huidtint) om verbranding te voorkomen.

 • Welke ontharingstechniek moet ik gebruiken tussen de behandelingen door?

  Wij zijn het met je eens, het is niet echt glamourous om je haartjes te laten groeien tussen de behandelingen in! Daarom raadt Babyliss je aan om je te scheren tussen de IPL-behandelingen als dat nodig is. Pas op met epileren en waxen, doe dit niet in combinatie met IPL. Je moet namelijk niet de wortels van je haartjes er uit trekken, omdat IPL dan geen succes zal opleveren.

 • Na hoeveel tijd kan ik resultaat verwachten?

  Het pulserende licht is een vrij effectieve behandeling. Het zorgt er voor dat je haarkern 'inslaapt' zodat hij stopt met het maken van nieuw haar. Je moet weten dat elke haar een aparte levenscyclus heeft, je haren zullen dus niet allemaal tegelijk verdwijnen tijdens je behandeling. Het is belangrijk om geduld te hebben wanneer je al je haren wilt verwijderen. De resultaten zijn zichtbaar na meerdere behandelingen. We schatten in dat er ongeveer 8 behandelingen nodig zijn om 90 % minder haargroei te hebben, tenminste op de behandelde zones.
  Dus geen paniek als je nog steeds een beetje haar ziet. Je gaat deze strijd winnen!

 • Hoe is de (pijn)beleving?

  Ontharing met pulserend licht is pijnloos. Je voelt een licht prikje dat snel weer weg gaat. Het verschilt per huidtype, maar bij sommige huidtypes kan er wat roodheid ontstaan. Ook dit trekt weer snel weg.
  Kleine tip: maak de zone koud na het ontharen met een pak ijs of een verkoelende gel.

Een kleine tip Denk eraan om je te scheren zo'n 24 uur voor elke behandeling! Dit advies geldt alleen voor je lichaamsdelen, niet voor je gezicht.